Vakantie en Recreatie

Op zoek naar campings in Friesland

maandag, 31-12-2018  

Mijn vriendin en ik zijn dol op reizen en de laatste jaren hebben we veel mooie bestemmingen bezocht. We hebben allebei een goede baan en konden meerdere malen per jaar op vakantie en dat deden wij ook. Elk jaar gingen wij minimaal een keer naar een ander continent en daarnaast bezochten wij ook landen in Europa, of aan de grens van Europa. Wij wilden graag veel landen bezoeken, omdat wij wisten dat dit lastiger zou worden als wij kinderen zouden krijgen. Wij wilden graag starten met een gezin, maar daarvoor veel landen van ons lijstje bezoeken. Vooral met kleine kinderen is het lastig reizen. De kinderen worden snel moe en voor hun is het lastig om te wachten en geduldig te zijn. Niet dat wij niet met kinderen op vakantie willen, maar het is een andere ervaring. Dit jaar kregen wij zelf ons eerste kind en wij zijn erg blij met de geboorte van onze zoon. We wisten dat we hierdoor niet ver op vakantie konden, maar we wilden toch graag even weg. Het was een zwaar en druk jaar door verschillende gebeurtenissen en we wilden graag even uitrusten. Met onze zoon leek het ons verstandig om in Nederland te blijven, zodat we gemakkelijk terug konden als er wat was. Ik heb vroeger veel gekampeerd met mijn ouders en vond dat altijd erg leuk. Ik stelde aan mijn vriendin voor om naar campings in Friesland te gaan, omdat ik al jaren niet meer in Friesland was geweest. Mijn vriendin vond het ook een beter idee om naar campings in Friesland te gaan. We wilden graag naar campings in Friesland dicht bij de natuur, zodat we in een rustige omgeving zouden verblijven.

Veel campings in Friesland te boeken bij KGC

Online zochten wij naar websites waar we campings in Friesland op konden boeken. We vonden een aantal websites en bekeken hier het aanbod en de prijzen voor de campings. Op veel bekende websites vonden we niet een camping die wij leuk vonden. Er waren vaak verschillende campings in Friesland te boeken, maar dit waren erg grote campings, of niet dicht bij de natuur. Wij wilden graag een rustige vakantie en deze campings voldeden niet aan wat wij in gedachten hadden. We vonden toen ook de website kgc.nl van het bedrijf KGC. Op deze website kan je alleen groene campings boeken door heel Nederland. Er zijn veel verschillende campings te boeken en er staat altijd een grote beschrijving en foto’s op de pagina’s bij de campings. Je weet precies wat je kan verwachten en er staat ook een stukje over de eigenaar. Naast het boeken van een camping kan je ook een chalet, tent, of caravan huren via de website. Wij vonden hier diverse mooie campings in Friesland die voldeden aan onze wensen. Het boeken van de campings was erg gemakkelijk via de website. Wij boekten uiteindelijk een vakantie voor 9 dagen naar Friesland.  

Mooie en rustige campings

Mijn vriendin en ik hebben erg genoten van onze vakantie in Friesland. De campings in Friesland waren erg mooi en dicht bij de natuur. Het was er heerlijk rustig, zodat we goed konden uitrusten. Dit was precies wat wij nodig hadden. De omschrijving van de campings kwam goed overeen met de werkelijkheid. Het is goed mogelijk dat we volgende keer weer naar een camping in Nederland gaan. Via KGC kan je gemakkelijk goede campings in Friesland boeken.

  • Ze hebben veel aanbod
  • Voornamelijk groene campings
  • Ook voor verhuur
  • Gemakkelijk boeken via de website
  • Goede omschrijving en foto’s
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.