Woning en Tuin

Op zoek naar een architect landelijke stijl

woensdag, 5-12-2018  

Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb de landelijke stijl altijd erg mooi gevonden. Mijn tante die op een boerderij woonde, heeft voor mij en mijn broers en zus gezorgd toen onze ouders overleden. Ik was toen zeven jaar oud en het leven op een boerderij was erg verschillend van het leven in een stad. Wij woonden daarvoor in een stad in de buurt en waren enkel een aantal keren bij mijn tante geweest. In het begin was het leven erg anders op een boerderij, maar het wende snel. Mijn tante zorgde erg goed voor ons, maar kon ook erg streng zijn. Ik heb op de boerderij gewoond tot mijn achttiende, daarna ben ik uit huis gegaan en niet veel later trouwde ik. Ik heb vele jaren in een dropje gewoond, niet zo ver weg van de boerderij van mijn tante. In het dorpje woonden wij in een normaal rijtjeshuis, maar er staan ook veel woonboerderijen. Ik heb de woonboerderijen altijd erg mooi gevonden, maar een rijtjeshuis was praktischer voor ons. Afgelopen jaar overleed mijn tante en wij kochten haar oude boerderij en een deel van het land. Mijn man en ik wilden daar graag gaan wonen, maar de boerderij was al erg oud. Een nieuwe boerderij, of huis laten bouwen bleek ongeveer even duur als de boerderij restaureren. Mijn man en mij leek het beter om een nieuw huis te laten bouwen. We wilden graag een huis dat in de omgeving past en zochten naar een architect landelijke stijl. Wij dachten dat een architect landelijke stijl goed zou weten wat wij voor een huis wilden.     

Een ervaren architect landelijke stijl van Vroombouw

Online zochten we naar een architect landelijke stijl en vonden verschillende websites. We wilden graag een architect landelijke stijl uit de buurt, want dat leek ons makkelijker met de communicatie. Als je een huis laat ontwerpen dan moet je regelmatig met elkaar praten om alle wensen en eisen te bespreken. Wij bespreken dit liever met een kopje koffie, dan over de telefoon. Een van de websites die we vonden was vroombouw.nl. We bekeken het portfolie van deze architect landelijke stijl en zagen verschillende huizen die wij erg mooi vonden. We maakten aantekeningen van wat wij mooi vonden en namen contact op met Vroombouw. Het gesprek met de architect was erg prettig. We konden duidelijk aangeven wat wij graag wilden hebben en hadden het gevoel dat de architect goed begreep wat wij wilden. De architect kwam zelf ook met een aantal goede ideeën. We vroegen om een offerte, zodat we dit konden vergelijken met andere bedrijven. We hadden ook een gesprek met twee andere bedrijven, maar deze gesprekken verliepen niet zo prettig als bij Vroombouw. De offerte van Vroombouw was ook de beste, waardoor we besloten om voor de architect landelijke stijl van Vroombouw te kiezen.

Een prachtig ontwerp

De architect ging aan de slag en liet ons zijn eerste ontwerp zien toen het klaar was. Over dit ontwerp waren wij al erg tevreden en hadden slechts een aantal kleine opmerkingen. De architect maakte de aanpassingen waar wij om vroegen en presenteerde ons het nieuwe ontwerp. Dit ontwerp vonden wij prachtig en was mooier dan wij van te voren in gedachten hadden. Als u op zoek bent naar een architect landelijk stijl, dan kunnen wij Vroombouw aanraden

  • Het gesprek met de architect van Vroombouw was erg prettig en hij begreep goed wat wij wilden
  • De offerte van Vroombouw was goedkoper dan bij andere bedrijven
  • De architect landelijke stijl luisterde goed naar onze wensen en heeft een prachtig ontwerp gemaakt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.