Vakantie en Recreatie

Op zoek naar een Lapland vakantie?

dinsdag, 30-7-2019  

Voor veel mensen is wintersport iets heel vanzelfsprekends. Ze gaan elk jaar opnieuw naar Duitsland of Oostenrijk om te genieten van de kou, de sneeuw en de knusse gezelligheid die deze met zich meebrengen. Je moet ervan houden, net zoals andere mensen enorm houden van het strand en genieten van de zon in hun zwembroek of bikini. Voor de mensen die echter de kou prefereren is daar nu Xplore the North. Dit is een reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in reizen naar het hoge noorden zoals een Lapland vakantie. Voor mensen die sowieso al fan zijn van wintersport en totaal geen moeite hebben met de kou is dit een prachtige ervaring. Een Lapland vakantie is namelijk nog zoveel gaver dan een simpele wintersport in Duitsland of Oostenrijk. Lapland is namelijk een uniek gebied met werkelijk waanzinnig mooie natuur. Iedereen die het gezien heeft is het er over eens: Dit moet je minstens één keer in je leven gedaan hebben, dit gebied moet je simpelweg gezien en meegemaakt hebben, want een Lapland vakantie blijft je voor de rest van je leven bij. Het is vaak niet iedereen duidelijk waar Lapland precies ligt, het is namelijk geen land, zoals de naam in feite suggereert. Lapland bedraagt het meest noordelijke gebied van Scandinavië, oftewel Noorwegen, Zweden en Finland. Een vakantie in het hoge Lapland kan dus in elk van deze drie landen plaatsvinden, afhankelijk van je voorkeuren.

Waar boek je een Lapland vakantie?

Ben je wel klaar voor een beetje avontuur en wil je graag het koude Lapland bezoeken? Dan moet je absoluut bij de reisorganisatie Xplore the North zijn. Zij organiseren al jarenlang unieke (rond)-reizen door Lapland, oftewel Noorwegen, Zweden en Finland, en zijn met recht een specialist te noemen op dat gebied. Waarom je voor Xplore the North zou moeten kiezen? Dat is simpel:

  • Ze hebben veel lokale contacten, die het reizen gemakkelijker maken.
  • Ze hebben ook in Nederland een groot, gepassioneerd team van Lapland-liefhebbers.
  • Ze kennen alle unieke plekjes, ook buiten de gebaande paden.
  • Ze focussen zich op kleinschalige logies, ver weg van het massatoerisme.

Vooral de laatste reden is voor veel mensen doorslaggevend om hun Lapland vakantie bij Xplore the North te boeken. Niemand wil namelijk op plekken belanden waar het stikt van de toeristen en waar het onmogelijk is om mooie foto’s te schieten. Xplore the North weet dit maar al te goed en brengt je alleen onder bij lodges en herbergen die wat verder afgelegen liggen. 

Noorderlicht vakantie online boeken

Bij Xplore the North boek je jouw unieke Lapland vakantie of rondreis, en daarmee de kans op het zien van het bijzondere Noorderlicht. Dit is een prachtig natuurfenomeen dat je absoluut één keer in je leven gezien moet hebben. De grootste kans om tijdens je Lapland vakantie het Noorderlicht te spotten is in het najaar en de winter. Xplore the North kan je hier alles over vertellen, maar op hun website staat ook al veel informatie. Bovendien vindt je er alvast een selectie prachtige foto’s van het Noorderlicht en de Lapland reizen die ze aanbieden, en ik beloof je: Als je deze gezien hebt wil je nergens anders meer heen!

https://www.xplorethenorth.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.