Juristen en Advocaten

Op zoek naar een letselschade advocaat in Almelo

dinsdag, 10-9-2019  

Ik ben al een aantal jaar zelfstandig ondernemer en mijn inkomsten zijn daarmee afhankelijk van mijn werk. Ruim een jaar geleden had ik een zwaar ongeluk en hiervan heb ik nog steeds klachten en kan ik niet volledig werken. Doordat ik niet volledig kan werken, heb ik ook minder inkomsten en dit heeft natuurlijk veel invloed op mijn leven, los van de problemen met de klachten. Het ongeluk was niet mijn schuld, omdat ik van achteren werd aangereden en ik wilde graag de kosten en gemiste inkomsten op de dader verhalen. Ik ging op zoek naar een letselschade advocaat in Almelo en kwam uit bij Van de Kraats Advocatuur. De advocaat heeft mij kosteloos geholpen en zorgde dat ik een goede vergoeding kreeg voor het ongeluk. Ik werk sinds een paar jaar als zelfstandig ondernemer en voer verschillende projecten uit voor bedrijven. Deze bedrijven betalen mij per gewerkt uur en daarom verdien ik meer, als ik meer uren werk. Ruim een jaar geleden werd ik van achteren aangereden en sindsdien ben ik aan het herstellen van het ongeluk. Ik kan nog niet volledig werken, omdat ik last heb van mijn rug en heb daardoor ook minder inkomsten. Ik wilde graag een letselschade advocaat in Almelo inschakelen, om een vergoeding voor mijn gemiste inkomsten te claimen, omdat het ongeluk zeer grote gevolgen heeft op mijn leven. Ik kon de eerste maanden niet werken en ben langzaam steeds iets meer gaan werken, maar ben nu verschillende grote klanten kwijt, omdat ik projecten niet kon afronden. Gelukkig begrepen een aantal klanten mijn situatie en ben ik niet alle klanten kwijt. Ik ben veel inkomsten misgelopen en kan minimaal een half jaar nog niet volledig werken, waardoor ik een vergoeding wilde regelen via een letselschade advocaat in Almelo. 

Een goede letselschade advocaat in Almelo gevonden

Toen ik online zocht naar een advocaat die mij kon helpen, kwam ik Van de Kraats Advocatuur tegen. Ik las dat ik niet voor de kosten van de letselschade advocaat hoefde te betalen, als ik geen vergoeding zou krijgen en dat sprak mij erg aan. Ik nam contact op met het bedrijf en kon langskomen voor een gesprek. Tijdens het gesprek werden de stappen aan mij uitgelegd en ik kreeg te horen dat ik een grote kans had op een vergoeding. Ik had een goed gevoel bij deze letselschade advocaat in Almelo en besloot om de zaak via hun te laten afhandelen. 

Een goede vergoeding gekregen voor het letsel

De afgelopen tijd heb ik veel samengewerkt met de letselschade advocaat in Almelo om een goede zaak te maken. Wij maakten bijvoorbeeld een medisch dossier aan en een inschatting van de gemiste inkomsten en die voor de toekomst. Het was een zware periode, maar ik werd goed geholpen en uiteindelijk kreeg ik een goede vergoeding voor het ongeval. Ik hoef mij voorlopig geen zorgen te maken over mijn toekomst en kan nu werken aan mijn herstel. Ik raad Van de Kraats Advocatuur aan als letselschade advocaat in Almelo.

  • Krijg je geen vergoeding, dan betaal je geen kosten
  • Tijdens een gesprek werden de stappen duidelijk besproken
  • Samen met de advocaat ging ik aan de slag om een dossier te maken
  • Ik kreeg een goede vergoeding voor de schade   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.