Woning en Tuin

Op zoek naar een leuke Oosterse plafonniere

zaterdag, 31-3-2018  

Begin dit jaar ben ik voor de eerste keer met mijn vriendin naar Marokko gegaan, het was zelfs de eerste keer dat we Afrika aandeden. Wij zijn allebei erg dol op reizen en elk jaar staat er wel een grote reis in de agenda. We spreken allebei goed Spaans en hebben al heel wat landen in Latijns Amerika bezocht, maar wij zijn ook dol op landen in Azië. Op de een of andere manier hadden we nog nooit een land in Afrika bezocht, terwijl veel landen al lang op het lijstje stonden. Voor mijn vriendin haar verjaardag besloot ik daarom om vorig jaar vliegtickets te kopen en in februari bezochten we eindelijk Marokko. Voor ons was het een geweldige ervaring, het is een land met veel mooie natuur en interessante tradities en cultuur. Wij bleven de eerste paar dagen in een geweldig mooi traditioneel hotel en raakten meteen verliefd op de stijl van het interieur. In de kamer werden mooie levendige kleuren gebruikt en het zag er erg vrolijk uit. We vonden beiden de plafonniere ontzettend mooi en bespraken meteen dat een plafonniere in deze stijl ook erg mooi in onze woonkamer zou staan. Wij vinden het altijd erg leuk om voor onszelf een aandenken te kopen na een reis. Sommige mensen kopen souvenirs voor anderen, of magneten voor op de koelkast. Wij vinden het leuk om een beeldje, kleedje of iets dergelijks in ons huis te zetten. Elke keer dat je er dan langsloopt wordt je herinnerd aan de reis naar dat land. Gelukkig hadden we een paar dagen in Marrakech zodat we op zoek konden naar een plafonniere. In Marrakech heb je ontzettend veel tentjes en winkeltjes die decoratieve producten verkopen. We hadden veel winkeltjes bezocht, ook in andere bestemming, maar elke keer waren we niet helemaal overtuigd van de plafonniere. De ene keer vonden we de kleurcombinatie niet mooi, de andere keer de vorm en ga zo maar door. Nee, de zoektocht naar een plafonniere bleek toch niet zo gemakkelijk als wij van te voren hadden gedacht. De laatste dag van onze vakantie hadden we nog een plafonniere gevonden die leek op wat wij in gedachten hadden, maar het toch net niet was. Daarnaast had ik mijn twijfels of de plafonniere het zou overleven in onze koffer, het zou zonden zijn als de lamp zou breken tijdens de terugvlucht.

De perfecte plafonniere gevonden op merelinwonderland.nl

Blij van de mooie reis kwamen we thuis, maar een beetje teleurgesteld dat we niet die mooie plafonniere konden vinden. Die week ging ik langs bij mijn broer om gezellig bij te praten en over onze reis te vertellen. Het viel mij op dat hij nieuwe patchwork kussens op de bank had liggen. Hij vertelde mij dat hij ze op merelinwonderland.nl gekocht had. Ik vond de kussens erg leuk, maar dacht er verder niets bij. Twee dagen later stuurde hij mij via Whatsapp een link naar de site en ik besloot toch maar even te kijken. Tot mijn verbazing zag ik precies de plafonniere waar wij op zoek naar waren. Mijn vriendin was erg enthousiast en we hadden de lamp die avond nog gekocht. Ook al was het niet een aandenken uit Marokko, toch herinnert het ons aan onze mooie reis.

Naast plafonnieres kan je ook deze mooie artikelen vinden op merelinwonderland.nl:

  • Vrolijke kussens
  • Patchwork
  • Kleurrijke kastjes van sloophout
  • Mooie oosterse vloerkleden
  • Merelinwonderland.nl

Wij zagen op de site erg veel leuke artikelen, dat het me niet zou verbazen wanneer we meer voor onze inrichting kopen. Over de lamp waren we erg tevreden en ze hebben veel artikelen in onze stijl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.