Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een pianist voor een bruiloft?

zaterdag, 17-8-2019  

Voor vele mensen is het huwelijk ondank recente maatschappelijke ontwikkelingen nog steeds een mijlpaal in het begin van het onafhankelijke volwassenen leven. Er zijn steeds minder mensen die ervoor kiezen om in het huwelijksbootje te stappen maar toch blijft het een traditie die niet weg te denken is uit de Nederlandse en algehele westerse cultuur. Bovendien merk je steeds vaker dat de nederlandse trouwerijen worden beïnvloed door de extravagante manieren van andere westerse landen als Amerika, zo zie je steeds vaker dat mensen groots uitpakken bij het vieren van een huwelijk en worden vaak alle toeters en bellen uit de kast gehaald. Daar hoort bij bijvoorbeeld een groot aantal gasten, uitbundige versieringen op de locatie en natuurlijk live muziek. Het gebeurt vaak dat er live bandjes in worden gezet om de muziek te verzorgen maar er wordt echter ook vaak gekozen om een pianist in te huren voor een bruiloft. Zo kan deze zowel bij de wat dansbaardere nummers spelen maar kan de pianist ook rustige achtergrondmuziek verzorgen gedurende het optreden van sprekers of tijdens het diner op de bruiloft. Het is tegenwoordig vrij simpel om een pianist voor uw bruiloft in te huren, door middel van het internet kunt u namelijk makkelijk terecht bij de gepaste kandidaat voor uw feest.

Thomas Alexander inhuren als pianist voor uw bruiloft

Thomas Alexander is een van deze moderne pianisten die zichzelf via het internet promoot en dus makkelijk te vinden is voor potentiële toekomstige klanten. Hij is een zeer veelzijdige muzikant en kan aan vrijwel alle wensen van de klanten voldoen. Zo is hij niet alleen thuis in verschillende genres op de piano, hij is ook nog eens beschikbaar voor vele verschillende diensten en gelegenheden zoals:

  • Pianist die in te huren is voor een klassiek concert
  • Pianist die in te huren is voor een huiskamerconcert
  • Pianist die in te huren is voor een begrafenis
  • Pianist die in te huren is voor een uitvaart
  • Pianist die in te huren is voor een huwelijk
  • Pianist die in te huren is voor een bruiloft
  • Pianist die in te huren is voor een evenement
  • Pianist die in te huren is voor een feest
  • Pianist die in te huren is voor een receptie
  • Pianist die in te huren is voor een diner

Op de website van Thomas Alexander is veel informatie te vinden over zijn achtergrond in de muziek en ook beeldmateriaal waarop te zien en horen is hoe Thomas Alexander de mooiste klassieke stukken speelt. Bovendien kunt u op de website zien wanneer hij beschikbaar is zodat u uw evenement goed daarom heen kunt plannen of kunt kijken of Thomas op uw data beschikbaar is. Bovendien heeft hij op zijn website een gastenboek waarop mensen kunnen reageren op een optreden van hem dat ze hebben bijgewoond.

Eigen ervaring met pianist Thomas Alexander

Ik heb voor mijn huwelijk afgelopen jaar Thomas Alexander ingehuurd om tijdens het diner zowel klassieke stukken als jazz standards te spelen. Hij was meteen bereid om verzoekjes aan te nemen en om zich aan te passen aan de wensen van de klant. Het was voor ons een fantastische ervaring om live muziek op onze bruiloft te hebben.

https://thomasalexanderpiano.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.