Cadeau en Relatiegeschenken

Op zoek naar het beste kerstpakket

maandag, 16-9-2019  

Als werkgever wil je graag het beste voor jouw werknemers. In de koude wintermaanden zo rond de feestdagen is het altijd mooi om de werknemer een mooi presentje te geven. Niet voor niets is het geven van een kerstpakket al jarenlang een traditie in Nederland. Hoe mooi is het als je je werknemers blij kan maken, en iets meegeeft waardoor ze tijdens de kerstdagen positief op hun werk terugkijken? Met een kerstpakket kun je jouw werknemers echt verrassen.

Welk kerstpakket voor mijn bedrijf?

Er zijn zoveel verschillende werkgevers, bij zoveel verschillende bedrijven. En zoveel bedrijven willen weer iets anders uitstralen naar hun klant. Het perfecte kerstpakket bestaat dan ook niet. Want wat bij het ene bedrijf past, past niet zonder meer bij het andere bedrijf. Als werkgever weet je vaak zelf het liefste wat je je werknemer wilt meegeven tijdens de feestdagen. Wil je ze graag wat extra te eten of te drinken meegeven? Of toch liever een leuk zelf uitgekozen cadeau? Bij online websites als Kerstpakketonline.nl kun je je als werkgever rustig oriënteren en iets uitzoeken wat bij jou imago past. Er is ruime keuze uit verschillende soorten.

  • Traditionele pakketten
  • Eigen keuze pakketten
  • Wijncadeaus
  • Maatwerk pakketten

Het mooie van een reeds samengesteld traditioneel kerstpakket, is dat ze vaak in thema’s komen. Thema’s die je zelf niet had kunnen bedenken. De pakketten worden samengesteld met eten, drinken en soms een leuk extraatje. Denk bijvoorbeeld aan een pakketje in het thema ‘Cheese and Beer’ of het thema ‘Wokkie To Go’. Een mooi ensemble van lekkers en leuks wordt zo een uniek cadeautje! Bovendien bespaar je jezelf de moeite van het samenstellen van het cadeau.

Liever de werknemer zelf een cadeau laten uitzoeken? Dat kan ook. Je loopt dan niet het risico dan je iets koopt wat je werknemer niet leuk vindt. Met een persoonlijke gift card kunnen werknemers zelf hun cadeau uitkiezen.

Altijd goed: een wijncadeau. Een mooie fles wijn met misschien een aantal accessoires is altijd mooi om te geven, en komt vast op tijdens de decembermaand. Ook een leuk idee voor een relatiegeschenk!

Een kerstpakket op maat

Zit er nog niet iets naar jouw gading bij? Of heb je een brandend kerstpakket-idee wat je graag wilt laten uitvoeren, maar wil je dit wel graag door een professioneel bedrijf laten doen? Dan kun je bij Kerstpakket Online ook kiezen voor de maatwerk optie. Met deze optie overleg je jouw wensen met www.kerstpakketonline.nl. Zij informeren jouw vervolgens over de mogelijkheden. Zo kun je een pakket samenstellen wat voldoet aan jouw bijzondere wensen. Dit kan al bij bestelling vanaf 75 pakketten.

Met een betrouwbare levering, bij uw bedrijf of bij de werknemers thuis, komt het pakket op tijd aan zodat je er warmpjes bijzit de kerst.  Let er wel op dat je de kerstpakketten op tijd bestelt, vlak voor de kerst kan het soms lastig zijn om grote bestellingen te doen vanwege de kerstdrukte. Het is dus heel nuttig om lekker op tijd bezig te gaan met het nadenken over welk kerstpakket jij kiest. Kijk eens op kerstpakketonline.nl om een beeld te krijgen van de ruime mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.