Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar payroll restaurant? Zoek niet verder, Prokx Payroll Professionals is de oplossing

zondag, 5-7-2015  

U zoekt naar payroll voor uw restaurant, op basis van welke eisen selecteert u het juiste bureau? Uiteraard is het vanzelfsprekend dat u wilt dat uw zaken zo goed mogelijk geregeld zijn. Daarnaast wilt u graag een vast aanspreekpunt, welke kennis van zaken heeft. U wilt het liefst gewoon af van alle zorgen en geregel, zodat u zich weer kunt bezig houden met zaken om bijvoorbeeld meer omzet te genereren voor uw restaurant. Prokx Payroll Professionals voldoen aan alle eisen die u stelt met betrekking tot payroll voor uw restaurant. We sommen even de voordelen voor u op:

  • De laagste all-in tarieven
  • Scherp inzicht in uw personeelskosten
  • Geen risico’s, zoals loondoorbetaling bij ziekte
  • Alles perfect geregeld voor uw mensen
  • Eigen personeel, maar vrij van zorgen en geregel
  • Eigen P&O adviseur

Klinkt payroll voor uw restaurant te mooi om waar te zijn? Nee hoor, wij bewijzen al lange tijd dat wij voldoen aan alle gestelde eisen met betrekking tot het tot in de puntjes regelen van payroll voor uw restaurant. Al onze medewerkers zijn in het bezit van veel kennis en ervaring om de payroll voor uw restaurant vlekkeloos te laten verlopen. Ze zijn gedreven en vinden het leveren van een goede service bijzonder belangrijk. Bent u ook op zoek naar het beste bureau op het gebied van payroll voor uw restaurant, kijkt u dan vooral eens op de website Prokx.nl.

Prokx.nl is de site voor al uw vragen op het gebied van payroll restaurant

Niet alleen als werkgever krijgt u te maken met erg fijne voordelen bij het regelen van payroll voor uw restaurant, ook de werknemer is goed af bij Prokx Payroll Professionals. Sinds 1 januari 2012 vallen uw medewerkers niet meer onder de CAO voor uitzendkrachten, maar onder onze eigen Prokx bedrijfs-CAO. Vanaf deze datum is er nóg meer mogelijk geworden dan er al mogelijk was en zijn we nóg flexibeler geworden. Stel, u bent iemand die interesse heeft in een vacature bij een bepaald restaurant. U heeft de vacature gelezen in een huis-aan-huis blad of u bent getipt door een vriend. U heeft gereageerd op de betreffende vacature en plots wordt u gebeld. Enthousiast neemt u de telefoon aan en wordt u medegedeeld dat u op gesprek mag komen. Is de betreffende toekomstige werkgever aangesloten bij ons en maakt hij of zij dus gebruik van onze diensten op het gebied van payroll voor het restaurant, dan hoeft u natuurlijk niet bij ons op kantoor te komen om een sollicitatiegesprek te hebben. Het gesprek heeft u met uw wellicht toekomstige baas, op uw mogelijk toekomstige werkplek. Tot dit moment heeft u dus nog niets met ons te maken. De restauranteigenaar heeft een vacature uitgezet, u heeft hierop gereageerd evenals diverse andere potentiële kandidaten en u mag op gesprek komen. Het gesprek verloopt goed en u houdt er een goed gevoel aan over. Het moet al gek lopen wil u niet worden aangenomen. Gelukkig denkt de restauranteigenaar hier hetzelfde over en deelt deze u mede dat u wordt aangenomen. Uitzinnig van blijdschap belt u iedereen op die het mag weten. Van uw baas hoort u dat de payroll voor het restaurant wordt uitgevoerd door Prokx Payroll Professionals. Welke gevolgen heeft dat voor u als nieuwe werknemer? Hier kunnen we heel kort op antwoorden, want het antwoord is namelijk “geen”. Als werknemer van een baas die ons van Prokx in de arm heeft genomen voor het verzorgen van de payroll voor het restaurant, bent u als werknemer in goede handen. Dankzij de geregelde payroll voor het restaurant is het zeker dat uw secundaire arbeidsvoorwaarden perfect geregeld zijn. De uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet het enige voordeel waarmee u te maken krijgt als nieuwe werknemer, want dankzij de geregelde payroll voor het restaurant krijgt u toegang tot een digitale omgeving. In deze digitale beveiligde omgeving kunt u alles terug vinden wat met de betaling heeft te maken. Al uw loonstrookjes worden digitaal getoond en zijn simpel terug te vinden. U hoeft dus niet meer een map bij te houden met papieren loonstrookjes. Dat scheelt u ook weer veel werk. Dankzij payroll voor het restaurant waarin u werkt, krijgt u ook nog eens te maken met een vaste P&O adviseur. Deze is voor u het vaste aanspreekpunt als het gaat om bijvoorbeeld technische vragen over uw arbeidscontract of bijvoorbeeld de jaaropgaven. Zelfs de belastingaangifte helpt de P&O adviseur u bij.

Vraag de payroll scan vandaag nog aan

Zoals u leest biedt payroll voor het restaurant waar u voor werkt veel mogelijkheden voor u als werknemer. Alle bovengenoemde zaken op orde hebben is namelijk wel zo fijn. Zo kunt u zich concentreren op het doen van uw werk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het uitbetalen van loon of bepaalde arbeidsvoorwaarden. Alles is perfect geregeld. Bent u een werkgever en geïnteresseerd in payroll voor uw restaurant, neemt u dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen, dan beantwoorden deze wij ook naar tevredenheid. Onze contactgegevens vindt u op de website, waaronder ons telefoonnummer en e-mailadres. Vraag geheel vrijblijvend de payroll scan aan, zodat u gelijk te weten kunt komen of payroll voor uw restaurant een goede optie is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.