Creatief en Decoratief

Op zoek naar zonwering in Veenendaal

vrijdag, 26-10-2018  

Een maand geleden verhuisden mijn vriendin en ik naar ons nieuwe huis. Het was de eerste keer dat we samen verhuisden. We hadden hiervoor een leuke appartementje in het centrum van de stad. Maar toen we hier introkken hadden we nog niet zo veel spullen, we kwamen namelijk allebei van ons ouders huis. We namen niet zo veel mee en kochten veel nieuwe dingen door de jaren heen. Het is toch wel vreemd om te zien hoeveel spullen je kan kopen in een aantal jaar. Want toen we deze keer verhuisden, viel het mij pas op hoeveel we hadden staan in het appartement. Aan de ene kant was dat ook wel fijn, want we hoefden bijna niets meer te kopen. We hadden nu een huis gekocht, met meer ruimte en een leuk tuintje. We zochten juist iets uit waar we weinig aan hoefden te doen. Het appartement huurden we, maar was in zo een staat, dat we toch wat dingen hadden opgeknapt. Nu wilden we juist iets waar ze gemakkelijk konden intrekken. Het is een modern huis en van alle gemakken voorzien, dat was iets wat wij graag wilden. We zagen alleen toen we introkken dat de vorige bewoners de gordijnen hadden meegenomen. Nu stonden we voor de keuze om nieuwe gordijnen te kopen, of om voor andere zonwering in Veenendaal te gaan. Wij wilden graag moderne zonwering in Veenendaal kopen, want dat vonden wij beter bij het huis passen.

Zonwering in Veenendaal aangeschaft bij Van Kooten

In de buurt bezochten we een aantal winkels voor zonwering in Veenendaal, maar we vonden niet iets wat ons allebei overtuigde. We wilden graag iets moderns en dachten daarom aan rolgordijnen. We hadden wel iets gevonden dat we allebei leuk vonden, maar we waren er niet zeker van. Toen ik met een vriend over zonwering in Veenendaal sprak, vertelde hij me dat hij zijn rolgordijn bij Van Kooten had gekocht. Hij liet mij er een foto van zien en ik vond het rolgordijn erg mooi, het was vergelijkbaar met wat ik in gedachten had. Ik vertelde het mijn vriendin en we besloten om de website te bezoeken We zagen online dat Van Kooten een showroom heeft, dus het leek ons verstandig om hier langs te gaan. Hier spraken we met een van de verkopers over zonwering in Veenendaal en liepen we een rondje door de showroom. De verkoper kon ons een aantal handige tips geven en hier zagen we een rolgordijn, dat we allebei erg mooi vonden. We hadden het met de verkoper over de prijs en installatie en besloten om de rolgordijnen aan te schaffen. Een medewerker van Van Kooten zou bij ons langskomen om alles op te meten en daarna zouden ze alles installeren.  

Erg blij met de rolgordijnen

Een paar dagen later kwam er al iemand langs om onze ramen op te meten. Ze hadden de maten nodig om de rolgordijnen op maat te maken. Gelukkig hadden ze het rolgordijn op voorraad en konden daarom als snel bij ons langs om het te installeren. De installatie was snel gedaan en ze haalden ook de rails van de oude gordijnen weg, die namen ze achteraf weer netjes mee. De rolgordijnen staan erg mooi en we zijn blij dat we ze hebben aangeschaft. Voor zonwering in Veenendaal kozen wij voor Van Kooten

  • Ze kwamen gratis langs om in te meten
  • Ze hebben hun eigen vakmensen voor het monteren
  • Alles wordt netjes achter gelaten nadat ze klaar zijn
  • In de showroom kan je de zonwering in Veenendaal bekijken
  • WoninginrichtingVanKooten.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.