Bedrijven en Bedrijfsleven

Opzoek naar de ideale opslagruimte? Dan heeft Easybox de oplossing voor u!

vrijdag, 29-3-2019  

Opzoek naar een opslagruimte voor uw dierbare spullen? Dan is het belangrijk dat u al uw eigendommen veilig kunt bewaren op een warme, droge en schone plaats. Wij van Easybox hebben daarom de ideale oplossing voor u. Opslagruimtes in diverse formaten in een bewaakte opslaghal met een uitgebreid service aanbod. Bekijk daarom nu uw passende opslagruimte bij een vestiging bij u in de buurt via onze overzichtelijke website: easybox.nl of neem vrijblijvend contact voor meer informatie.

Hoe vind ik de juiste opslagruimte?

Wanneer u opzoek bent naar een geschikte opslagruimte bieden wij van Easybox uw door heel Nederland opslagboxen in diverse afmetingen aan. Zo is er altijd wel een Easybox locatie bij u in de buurt. Om te kunnen bepalen welke afmetingen en welke box het beste bij uw wensen passen, kunt u geheel vrijblijvend bij de gewenste locatie een rondleiding inplannen. Onze vriendelijke collega’s staan u graag ter woord en laten u tijdens de rondleiding verschillende opslagboxen zien. Tussendoor kunt u alle vragen stellen die u heeft, zodat u de juiste opslagruimte vindt. Daarbij worden onze ruime mogelijkheden besproken, zodat u volledig op de hoogte bent van ons uitgebreide service pakket. Allereerst bevinden de vestigingen van Easybox zich in grote opslaghallen die 24 uur per dag en 7 dagen per de week onder andere in de gaten worden gehouden door onze beveiligingscamera’s. Daarbij is er bij elke locatie gedurende werktijden vriendelijk personeel aanwezig om u verder te helpen bij eventuele vragen. Naast deze werktijden, kunt u met zeer ruime openingstijden altijd terecht bij uw spullen. Van ‘s morgens vroeg 06:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur kunt u terecht bij uw opslagbox. Niemand zit ten slotte te wachten op van die beperkte tijden. Daarbij bieden wij geheel gratis transportwagens aan. Zo hoeft u niet zelf te slepen met al uw spullen. Omdat de veiligheid bij ons voorop staat, willen wij dat uw dierbare spullen ook zorgvuldig verplaatst kunnen worden. Daarom bieden wij goede stevige verhuisdozen aan voor alleen de voordeligste prijs! Daarbij krijgt u een unieke toegangscode tot de opslaghal en een persoonlijk stevig hangslot voor uw opslagbox! 

Hoeveel kost het op een opslagruimte te huren?

Op onze website kunt u eenvoudig zien welke afmetingen er zijn aan opslagruimtes. Met onze animatiebeelden, ziet u gelijk welke opslagbox het beste bij u past. De prijs is berekend per vierkante meter. Kiest u voor een grote opslagruimte, dan wordt de prijs uiteraard per vierkante meter goedkoper! Wij hanteren altijd flexibele huur- en opzegtermijnen. Zo kunt u voor elke gewenste periode een opslagbox huren, met een minimale huurperiode vanaf slechts veertien dagen. Hoe langer u de opslagruimte wilt huren,  hoe voordeliger de huur wordt. De laatste factor die de prijs bepaalt van de opslagruimte, is de ligging van de opslagruimte. Opslagboxen verder van de deur zijn namelijk voordeliger dan een opslagbox gelijk bij de ingang. Benieuwd naar de prijs van uw opslagruimte? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen opslagruimte huren bij Easybox:

  • Verwarmde en droge opslagboxen 
  • 24 uur per dag en 7 dagen per de week bewaakt 
  • Ruime openingstijden, zeven dag per week, van 06:00 uur tot en met 23:00 uur
  • Gratis rondleiding en vrijblijvend advies
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens 
  • Diverse afmetingen 
  • De goedkoopste verhuisdozen

Wij van Easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de ideale opslagruimte voor u. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen en wij vinden de ideale opslagruimte voor u: www.easybox.nl/! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.