ICT en Techniek

Opzoek naar een Hager groepenkast? Bestel dan bij GroepenkastCompleet.nl!

zaterdag, 13-7-2019  

Heeft u een groepenkast nodig? Dan bent u bij groepenkastcompleet.nl aan het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en hebben diverse vooraanstaande topmerken op voorraad. Een van de meest favoriete groepenkasten is een Hager groepenkast. Het is een eenvoudig systeem dat het installatiegemak bevorderd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze webshop voor meer informatie en bestellingen of neem gerust contact op met ons.

Hager groepenkast

Hager groepenkast behoort tot de top drie groepenkasten van de markt, gezamenlijk met ABB en Eaton. De kwaliteit is gelijk van deze drie merken, maar de prijzen en andere specificaties zijn wel verschillend. Er zijn bijvoorbeeld verschillende formaten verkrijgbaar, waardoor u kunt kiezen uit onze groepenkasten voorraad voor de meest geschikte variant voor u! Een Hager groepenkast is er speciaal voor woningen. Voor vrijwel elke situatie is er een geschikte Hager groepenkast te vinden. Daarbij is de Hager groepenkast voorzien van een KEMA-keurmerk. Dit staat voor veiligheid van elektrische apparaten. Belangrijk is om te beginnen met het plaatsen van de hoofdschakelaar in de groepenkast. Dit verloopt geheel volgens de huidige regelgeving. Daarnaast komen er minimaal twee of meerdere aardlekschakelaars in een standaard groepenkasten. Alle groepen bij u in huis dienen te zijn aangesloten op een aardlekschakelaar. Vervolgens kunnen de groepen worden ingericht. Voor woningen mogen enkel B-karakteristiek gebruikt worden. Bepaalde veeleisende apparaten kunnen worden aangesloten op verschillende groepen. Twijfelt u over het aantal benodigde groepen bij u thuis? Houdt u er dan rekening mee dat elk apparaat in huis van 2000 W of hoger een eigen groep nodig heeft of neem voor advies contact met ons op.

Twee uitvoeringen en diverse componenten Hager

Een Hager groepenkast is verkrijgbaar in een 1-fase uitvoering en in een 3-fase uitvoering. Afhankelijk van de aansluiting op het netbeheer bij u thuis, kiest u de juiste uitvoering. Standaard heeft een woning een 1-fase uitvoering. Een 3-fase uitvoering is meer voorkomend bij grote huizen en bedrijven en wordt ook wel voor krachtstroom genoemd. Hierop kunnen grote machines worden aangesloten. Op uw energiemeter vindt u welke aansluiting u heeft, zodat u de juiste variant Hager groepenkast kunt aanschaffen. Daarbij is er een verschil in de hoofdschakelaar. De 1-fase Hager groepenkast gebruikt namelijk een 2-polige hoofdschakelaar en de 3-fase Hager groepenkast gebruikt een 4-polige hoofdschakelaar.
Een Hager groepenkast is een ideaal groepenkastsysteem voor elke woning en elk bedrijf. Wij van groepenkastcompleet hebben groepenkasten in alle denkbare uitvoeringen te verkrijgen via onze website en wij verkopen ze voor het beste tarief van heel Nederland.

Voordelen Hager groepenkast bestellen bij groepenkastcompleet.nl:

  • Uitgebreide voorraad
  • Voordelige prijzen
  • Diverse uitvoeringen leverbaar
  • Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig
  • KEMA-keurmerk
  • Diverse andere groepenkasten en toebehoren voorradig 
  • Snelle levertijden

Voor de ideale groepenkast kiest u voor een Hager groepenkast bij groepenkastcompleet.nl. Door veel installateurs beoordeeld met een top resultaat. Staat vooral bekend om het eenvoudige installatiegemak en handige ontwerp. Bekijk nu onze website voor meer informatie: groepenkastcompleet.nl of neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Het is ten slotte een belangrijke zaak om uw stroomvoorziening goed te hebben geregeld. Niemand zit te wachten op uitvallende apparaten of apparatuur dat onvoldoende spanning krijgt om te functioneren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.