Bedrijven en Bedrijfsleven

Parkeren Schiphol vergelijken

maandag, 14-8-2017  

Lang Parkeren Schiphol Vergelijken v.a. → € 1,45 per dag! (Tip)

Parkeren bij Schiphol kan soms een nachtmerrie zijn. Het is onoverzichtelijk en u heeft altijd het idee dat u te veel betaalt, maar eigenlijk weet u niet of dat wel zo is. Daarvoor hebben wij SchipholParkeren.com opgericht. Op deze website kunt u gemakkelijk de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol vergelijken, zodat u direct kunt zien hoeveel u kwijt bent en wat het goedkoopste is. Ook kunt u bij ons gemakkelijk de verschillende voordelen van de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol vergelijken, zoals de afstand naar het vliegveld, of u overdekt parkeert en nog veel meer. En heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u bij SchipholParkeren.com gemakkelijk direct reserveren, zodat u zeker weet dat u een plekje heeft en dat u niet uw tijd hoeft te verdoen op Schiphol.

De kwaliteit van parkeren op Schiphol vergelijken

Omdat we het belangrijk vinden dat als u een parkeerplek uitkiest om uw auto misschien wel meerdere weken te stallen u een veilig gevoel heeft hebben wij het Keurmerk Schiphol Parkeren ontwikkeld. Een parkeerlocatie die aan dit kwaliteitskeurmerk voldoet handelt integer en zorgt goed voor uw auto. Verschillende factoren zijn bij ons van belang voordat wij het keurmerk uitdelen. We vertellen u graag iets meer over hoe wij dit keurmerk uitdelen, zodat u met een gerust hart de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol kunt vergelijken aan de hand van dit keurmerk.

Het Keurmerk Schiphol Parkeren is gebaseerd op vier elementen:

  • Kwaliteit en ligging faciliteiten
  • Netheid en servicegerichtheid van medewerkers
  • Stiptheid en servicekwaliteit
  • Integriteit en transparantie

Allereerst zijn natuurlijk de kwaliteit en de ligging van de faciliteiten belangrijk als u de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol gaat vergelijken. Een parkeerlocatie voorzien wij alleen van ons keurmerk als de kwaliteit van de locatie voldoende is. Wordt de auto geparkeerd op een afgesloten terrein, in een parkeergarage of wellicht op een open veld? Het weegt allemaal mee in onze beoordeling. Daarnaast is het van belang dat de medewerkers waar u mee te maken heeft zich netjes gedragen en servicegericht zijn. Zij zijn degene waar u uw auto aan toevertrouwd, dus u wilt dat dat veilig en goed gebeurt. Daarom letten wij erop of de shuttlebus waarmee u reist herkenbaar is en of de werknemers herkenbare kleding aanhebben. Ook controleren wij het rijgedrag van iedere aanbieder, zowel in de shuttle bus als bij valet parking. U weet dus zeker dat als u de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol gaat vergelijken dat als u kiest voor een aanbieder met ons keurmerk dat uw auto goed behandeld wordt.

De beste manier om parkeren op Schiphol te vergelijken

Een stipte locatie is voor ons zeer belangrijk. Het moet altijd mogelijk zijn om uw auto 24/7 op te halen, want u weet immers nooit wanneer u terugkomt. Wij testen dit uitvoerig, net zoals de bereikbaarheid. Wat als u een probleem heeft om drie ’s nachts? Is het bedrijf dan nog bereikbaar? Dit weegt allemaal mee bij ons keurmerk. Integriteit en transparantie is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het keurmerk. Er moet goed met uw auto worden omgesprongen en dat begint bij transparantie. Maakt het bedrijf foto’s van tevoren, zodat u kunt aantonen dat er schade is ontstaan bij het parkeren? En wordt de kilometerstand genoteerd, zodat ze kunnen bewijzen dat er niet in uw auto is gereden? Het weegt allemaal mee, zodat als u de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol gaat vergelijken u altijd kunt kiezen voor een transparant en betrouwbaar bedrijf. En dat is wel zo’n fijn gevoel, zeker als u drie weken op vakantie gaat! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.