Vrije tijd en Hobby

Partytent verhuur voor verjaardag

dinsdag, 6-3-2018  

Ik kan het nog steeds niet geloven, maar twee maanden terug werd ik 50! Een mijlpaal in het leven, die je naar mijn mening moet vieren met vrienden en familie. Ik was van plan een groot feest te geven bij mij in de straat, en daarvoor had ik een aantal partytenten nodig. Ik wist echter vanaf het begin al dat een tent alleen niet genoeg zou zijn. Bij een goed feest komt veel meer kijken. Ik ging daarom op zoek naar een partytent verhuur, waar ik ook bijkomende partybenodigdheden kon huren. Ik zou graag willen delen hoe mijn zoektocht verliep, zodat de voordelen van partytent verhuur voor iedereen duidelijk worden! Ik doorliep een aantal stappen:

  • Zoeken naar een geschikte aanbieder
  • De partytent zelf uitzoeken
  • Zorgen voor een gezellig feest

Alles begint met het uitkiezen van een geschikte aanbieder. Ik was op zoek naar een partytent verhuur waar ik niet alleen een tent kon krijgen, maar waar ik begeleid zou worden tijdens het proces. Het gaat namelijk niet alleen om het materiaal, maar ook om de manier waarop dat geleverd wordt en hoe er wordt omgegaan met de klant. In ben al jaren woonachtig in Weesp, dus ging ik eerst in mijn eigen buurt op zoek. Eigenlijk per toeval ontdekte ik Number One Partyverhuur. Zij doen niet alleen aan partytent verhuur, maar verhuren ook vouwtenten, tentvloeren en zelfs sfeerverlichting. Ik wist direct dat dit bedrijf me kon helpen! Ik nam contact op via de site en werd meteen verbonden aan een ervaren werknemer met verstand van zaken. Ik kon precies aangeven hoeveel gasten ik verwachtte, maar ook hoe het feest was opgezet en wat ik nodig had. Dat eerste telefoongesprek vond ik erg prettig. Er werd direct orde op zaken gesteld en ik wist meteen tegen welke kosten ik aankeek. Een uitstekende manier van werken die ik verhuurmaatschappij kan aanraden!

Partytent verhuur: het materiaal uitzoeken

De moeilijkste afweging moest echter nog gemaakt worden: welke partytent wilde ik precies? De partytent verhuur kwam met een aantal leuke opties. Het plan was om het feest tot diep in de nacht te laten duren (uiteindelijk is dat plan ook werkelijkheid geworden!). Om de gasten ’s nachts toch warm te houden, besloot ik een model uit te kiezen waar je zijkanten in kon hangen. Dat houdt de warmte vast en zorgt dat wind geen factor is. Gelukkig was dat bij deze partytent verhuur geen enkel probleem! Binnen mum van tijd stond de tent op zijn plek en kon het feest beginnen. Ik had ook wat leuke sfeerverlichting uitgekozen en dat werd zorgvuldig en veilig aangesloten. Ik kan dus niet anders dan deze partytent verhuur van harte aanbevelen. Het feest was een groot succes en het materiaal was van topkwaliteit. De spullen werden op het gewenste tijdstip bezorgd en de volgende dag weer opgehaald. Je hebt daar dus geen omkijken naar! Wil jij ook een tent huren bij deze partytent verhuur? Surf dan eens naar numberonepartyverhuur.nl en bekijk het volledige assortiment. Ook kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat is zeker de moeite waard!

Een gezellig feest zonder natte voeten

De dag van het feest was slecht weer voorspeld. Ik was dus heel bang dat mijn gasten natte voeten zouden krijgen. Gelukkig was de partytent helemaal waterdicht en stond hij als een huis. Zelfs de meest sceptische gasten waren onder de indruk van de kwaliteit! Al met al was het feest ontzettend gezellig en heb ik veel oude vrienden weer gezien. Ik ben deze partytent verhuur dan ook onwijs dankbaar. Surf snel naar de bovenstaande site en maak een afspraak. Proost!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.