Bedrijven en Bedrijfsleven

Perscontainer huren

zaterdag, 31-3-2018  

Los het afvalprobleem op met een perscontainer huren van afvalperscontainer.nl. Dit is niet alleen een website voor perscontainers, maar ook een goede adviseur in deze branche. De service gaat verder dan het leveren van de container alleen. Het is mogelijk de juiste perscontainer te kiezen die aansluit bij uw afval. Dit is namelijk niet voor iedereen hetzelfde. Zeker als het om grote bedrijven gaat die omvangrijke producties leveren. In zo’n geval wordt dagelijks bergen afval geproduceerd die ergens opgeslagen moeten worden. Alleen is het niet altijd mogelijk dit dagelijks op te halen. Met als gevolg dat de gewone containers vol raken en ook vervelende geuren kunnen achterlaten. In dat geval is perscontainer huren een uitkomst. In deze containers kunnen grote hoeveelheden afval samengeperst worden, zodat ze minder ruimte in beslag nemen. Daarom is een perscontainer huren een oplossing als u veel afval in korte tijd produceert, maar het niet mogelijk is het afval tijdig weg te werken. Dankzij een perscontainer huren kunt u het afval beter kwijt en heeft u er minder last van. Ga naar de website afvalperscontainer.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Als u er een wilt aanschaffen, dan kunt u een gesprek aangaan met een van de medewerkers om uit te zoeken welk type het beste past bij uw situatie.

De juiste perscontainer huren

Voor alle soorten afval is een perscontainer huren mogelijk. Het maakt dus niet uit wat uw productiebedrijf maakt en wat voor afval het produceert. Er is zeker weten een perscontainer beschikbaar, maar de uitvoering kan wel essentieel zijn. Denk daarbij als eerste aan het formaat. U moet een uitvoering kiezen die aansluit bij de hoeveelheid afval. Anders houdt u nog steeds afval over of heeft u te weinig afval gemaakt ten opzichte van de grootte van de container. Bekijk goed welke van de volgende modellen aansluiten bij de afvalverwerking van uw organisatie:

  • Standaardmodel: eenvoudig bedienbaar en geur- en lekvrij. Deze is zelfs verkrijgbaar in de bedrijfskleuren.
  • Hydraulische klep: deze container is altijd gesloten en er kan geen regenwater in komen. Nare geuren komen niet buiten de container. De machine moet eerst aangezet worden om de klep te openen.
  • Dockshelter model: geschikt om op loodsen aan te sluiten zonder te veel tocht of warmteverlies.
  • Stationaire perscontainer: de persunit kan losgekoppeld worden van de container. Hierdoor kan er meer afval getransporteerd worden en hoeft er minder heen en weer gereden te worden.

De voordelen van de perscontainers

De kosten van een perscontainer huren kan de reden zijn voor terughoudendheid. Het is echter een kostenbesparende oplossing voor het afval. Als u eenmaal investeert in een perscontainer, dan scheelt het de hoeveelheid transporten die nodig zijn om het afval te verplaatsen. Het hoopt zich niet op en u kunt het afval langer op een plaats kwijt. Doordat u niet meerdere transporten hoeft te betalen, scheelt het u op langere termijn in de kosten. Over het algemeen gaan de perscontainers lange tijd mee en heeft u langer profijt van de perscontainer huren. Ook in het gebruik zult u de voordelen al snel gaan ervaren. Deze zijn voor iedereen goed te bedienen en alle medewerkers kunnen ermee omgaan. Ondanks dat het een grote machine is, zal het geen lastige aanwezigheid zijn op uw terrein. Ook niet wat het geluid betreft, aangezien er weinig geluid komt kijken als u er gebruik van maakt. Het zijn zeer veilige apparaten en ze worden voorzien van de bijbehorende toelichting voor het gebruik. Kom in contact met een van onze medewerkers en laat een geheel op maat gemaakte offerte opstellen voor een perscontainer huren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.