Smartphone en Tablet

Pimp je telefoon door je eigen hoesje te ontwerpen

donderdag, 22-12-2016  

hoezzi - hoesje ontwerpen

We leven in mooie tijden als het op de techniek aankomt. Iedereen loopt tegenwoordig rond met een hypermoderne smartphone vol met techniek uit de ruimtevaartindustrie. Als we in de jaren 60 niet op de maan waren geland, dan zag het beeld er qua telefoons er misschien wel heel anders uit. Hoewel veel mensen claimen dat de NASA alleen maar geld verspeelt, is het wel een industrie waar veel van de huidige innovaties vandaan komen. Een gemiddelde telefoon staat constant in contact met de satellieten die rond de aarde zweven. Zonder satellieten zag het leven op aarde er heel anders uit. Te beginnen bij de constante ruzies tussen man en vrouw als ze op vakantie gaan, want zonder satellieten is er ook geen navigatie mogelijk. Dat betekent dat er weer ouderwets kaarten moeten worden bestudeerd en dat gaat nooit zo zuiver als met een navigatiesysteem. Maar het is niet allemaal positief natuurlijk. Een smartphone is bijvoorbeeld een mooi stukje techniek, maar het is ook een artikel dat via massaproductie op de markt terecht komt. Dat betekent dat je altijd een telefoon koopt die vele anderen ook hebben. Je kunt jezelf via de telefoon dus niet heel goed onderscheiden. Maar dat kun je veranderen door een hoesje te gebruiken. Als je echt uniek wilt zijn, dan moet je niet een bestaand hoesje kopen, want ook deze kunnen uitgezocht worden door andere mensen. Het is daarom beter om gewoon je eigen hoesje te ontwerpen. De techniek is inmiddels al zover dat we allemaal met smartphones rondlopen, maar dat is niet alles. We kunnen immers ook gewoon ons eigen hoesje ontwerpen. Op deze manier kun je je telefoon gemakkelijk pimpen in jou eigen persoonlijk stijl. Dat is mooi, want als je inderdaad je eigen telefoonhoesje ontwerpen gaat, dan zal niemand dezelfde telefoon hebben als jij. Dus als je de telefoon tevoorschijn haalt in de trein, dan ben jij de enige met die specifieke telefoon. Niemand zal kunnen zien dat je ook gewoon een iPhone 7 hebt, want de smartphone wordt beschermd door een eigen ontworpen hoesje.

Je eigen hoesje ontwerpen doe je via hoezzi.nl

Je hoeft niet eens naar een winkel te gaan om je hoesje te ontwerpen. Je kunt je eigen hoesje ontwerpen vanuit het comfort van je eigen woning. Je hoeft ook niet te denken aan een artistieke werkkamer waar je met verf of andere zaken in de weer moet. Alles gaat helemaal digitaal en jij bent degene die het hoesje zelf ontwerpt. Als je naar hoezzi.nl gaat, dan kun je daar dus je eigen hoesje ontwerpen. Je doet dit helemaal digitaal. Je kunt een blanco hoesje uitzoeken voor jouw telefoon. Je kunt bij hoezzi.nl terecht voor verschillende telefoonmerken zoals:

  • Apple
  • BlackBerry
  • HTC
  • Sony
  • Huawei
  • LG

Je krijgt vervolgens een digitale versie van het hoesje te zien. Deze kun je dan helemaal naar eigen inzicht pimpen. Je kunt bijvoorbeeld een foto uploaden en vervolgens toevoegen aan het hoesje. Je kunt ook je eigen kunstwerk creëren met allerlei kleuren. Je kunt een logo of tekst toevoegen. Kortom, de enige beperking is je eigen creativiteit. Als je klaar bent met je design, dan kun je het resultaat bekijken. Als je niet tevreden bent, dan reset je de boel en begin je opnieuw. Als je wel tevreden bent, dan stuur je het ontwerp door.

Verschillende hoesjes ontwerpen

Zoals gezegd kun je een hoesje selecteren voor jouw telefoon. Dit hoesje kun je dan naar eigen inzicht ontwerpen. Je kunt verschillende hoesjes gebruiken. Zo kun je een hoesje ontwerpen met een hardcase, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een flipcover.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.