Mode en Kleding

Prachtig bruidswerk voor jullie grote dag

maandag, 28-1-2019  

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd. Dat wordt genieten van alle voorbereidingen om de mooiste dag van jullie leven te kunnen beleven. Nu begint het zoeken naar de jurk, het pak, pumps, sieraden en de locatie. Natuurlijk mogen bloemen ook niet ontbreken op de mooiste dag. Gelukkig kunnen wij van M&M Flowers jullie daarbij helpen. Bij ons vind je het mooiste bruidswerk speciaal voor jullie grote dag. Op onze website menmflowers.nl kun je alvast inspiratie opdoen voor het bruidswerk van je dromen. Worden het pasteltinten of bestaat je boeket uit klassiek witte tinten of misschien juist wel met een bijzondere kleur die als leidraad door jullie trouwdag loopt? Wat je ook wilt, bij M&M Flowers helpt het deskundig team je graag verder om het bruidswerk voor je grote dag voor jullie te verzorgen. Neem contact met ons op, we horen graag van je!

Waarom je voor je bruidswerk bij M&M Flowers moet zijn

Met zoveel aanbieders van bruidswerk kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om te kiezen wie jouw bloemen op de grote dag mag gaan verzorgen. Bij ons is het verzorgen van je bruidswerk in goede handen want

  • Wij zijn al meer dan 15 jaar een begrip in Den Haag
  • Bloemen zijn echt onze passie
  • Deskundig team van enthousiaste bloemstylisten
  • Van bruidsboeket tot tafeldecoraties, corsages en versiering voor op de trouwauto

Al onze bloemstukken worden met de grootste zorg en liefde samengesteld. Al meer dan 15 jaar werken wij met veel plezier in onze winkel in Den Haag waar wij diverse bloemstukken verzorgen voor onder andere trouwpartijen. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je bruidsboeket van topkwaliteit is, verse geurige bloemen in de fraaiste tinten zullen je mooiste dag sieren. Bij ons is er heel veel mogelijk zodat elk bruidspaar het bruidswerk van hun dromen -en voorbij dat!- krijgt.

Something old something new van romantische pasteltinten en felle corsages

Natuurlijk wil je dat het bruidswerk past bij je bruiloft. Bij een klassieke bruiloft past bijvoorbeeld een fraai bruidsboeket samengesteld uit de geurigste rozen in klassieke witte tinten of pastelkleuren. De roos staat symbool voor liefde en is daarmee echt een klassieker als het gaat om bloemen voor een bruiloft. Er zijn zoveel tinten rozen verkrijgbaar dat er altijd wel een kleur naar jullie wens tussen zit. Ga je in de winter trouwen dan zijn dieprode rozen erg fraai of kies voor vrolijke gele of oranjetinten voor een voorjaarsbruiloft. Houden jullie van een eigentijdse look? Ook bloemstukken met een trendy touch verzorgen wij graag voor jullie; bijvoorbeeld een boeket samengesteld uit fraaie aronskelken in ivoor of oranje. Of fraaie lelietjes-van-dalen voor een speels effect. Voor een schittering in het boeket kunnen er bijvoorbeeld fraaie steentjes toegevoegd worden. Elk boeket wordt zorgvuldig samengesteld om de hele dag eruit te blijven zien als een vers samengesteld boeket. De boeketten worden voorzien van zacht materiaal, vaak stof, voor het comfortabel vasthouden van het boeket. Ook voor de trouwauto kunnen wij mooi bruidswerk samenstellen, waardoor de trouwauto net even wat feestelijker wordt. Ook de corsages mogen niet ontbreken op jullie grote dag. Bij M&M Flowers verzorgen wij voor jullie speciale gasten de mooiste corsages van modern tot klassiek. Of jullie nu gaan voor pioenrozen, hortensia’s, gardenia of rozen. Wij zorgen ervoor dat al het bruidswerk met de meeste zorg wordt samengesteld, met verse geurige bloemen en geheel afgestemd op jullie wensen. Zo hoef je je over de bloemen in ieder geval geen zorgen te maken. Mogen wij je binnenkort verwelkomen op onze website of in onze winkel? Graag tot ziens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.