Woning en Tuin

Prijs warmtepomp

maandag, 16-4-2018  

Prijzen warmtepomp - The Sunshine Company

De prijs warmtepomp wordt duidelijk aangegeven op de website van The Sunshine Company. Het is een bedrijf dat is opgezet om op duurzame wijze stroom op te wekken. Denk daarbij aan zonnepanelen. Daarnaast zijn zij ook begonnen warmtepompen aan te bieden. Hiermee bieden ze complete installaties die het gasverbruik rendabel kunnen terugdringen. Alles wat u als klant wilt aanschaffen, kan op maat aangeboden worden door The Sunshine Company. Om dit voor u te kunnen bieden, staan zij open voor een gesprek met u en horen zij graag wat passend is voor u op het gebied van nieuwe duurzame systemen. Bij de aanschaf van een warmtepomp, ontvangt u een prijs warmtepomp die helemaal aansluit bij uw behoeften. Warmtepompen worden aangeschaft om warmte op te wekken. Deze gebruiken hiervoor stroom in plaats van gas en daar kunt u ook nog grote winst ophalen. Er bestaan diverse soorten warmtepompen. Daardoor is voor iedere woning een gepaste warmtepomp te vinden, met een daarbij behorende prijs warmtepomp. Het verschilt daarom ook per woning welk type warmtepomp erin geplaatst kan worden. Schakel hiervoor de expertise van The Sunshine Company in om hiervoor het juiste advies te ontvangen. Kijk op de website thesunshinecompany.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij nog meer voor u kunnen betekenen om uw woning en stroomopwekking rendabel te maken.

De juiste prijs warmtepomp voor uw huis

Op de website van The Sunshine Company staat veel informatie over warmtepompen en ook de betreffende prijs warmtepomp. Mocht uw interesse uitgaan naar een bepaald type model, dan is het ook mogelijk direct een inschatting te maken van de kosten die erbij horen. Laat u daarin niet te veel leiden, want de aanschaf van een warmtepomp zal u ook weer veel rendement opleveren. Het enige waar u op dient te letten naast de prijs warmtepomp, is de uitvoering die geschikt is voor uw woning:

  • Hybride warmtepomp: in principe geschikt voor elke woning en werk samen met een bestaande ketel. De dekking voor gasverbruik voor verwarming ligt ongeveer tussen de 50 en 97 procent.
  • Stand-alone warmtepomp: niet geschikt voor alle woningen en kan de CV ketel volledig vervangen. Goede isolatie is noodzakelijk en het afgiftesysteem moet met lage temperaturen kunnen werken.

De prijs warmtepomp van een hybride warmtepomp als de Techneco Elga ligt rond de 3900 euro exclusief BTW, zonder aftrek van de subsidie. Een prijs warmtepomp voor een stand-alone uitvoering als de Techneco Loria begint vanaf 4800 euro exclusief BTW en kan oplopen tot zo’n 7250 euro exclusief BTW. Ook voor deze prijs warmtepomp geldt dat hier nog subsidie vanaf getrokken kan worden.

Maak een duurzame stap

Indien u nog niet geheel thuis bent in duurzame investeringen van uw woningen, laat u dan gerust voorlichten door The Sunshine Company. Zij kunnen u het juiste advies geven, zodat u niet een te hoge prijs warmtepomp betaalt. Op de website thesunshinecompany.nl staat veel informatie over diverse tarieven en ontwikkelingen op het gebied van de warmtepompen. Lees deze op uw gemak door, om zo goed mogelijk stil te staan bij het rendement dat het u gaat opleveren. U leest welke warmtepomp het meest gekocht wordt, maar let goed op of deze uitvoering geschikt is voor uw huis. Neem voor meer informatie of voor een persoonlijk gesprek contact met ze op. Zij gaan graag met u in gesprek over deze duurzame investering die u gaat maken. Naast de prijs warmtepomp kunnen zij voor u berekenen hoe u het hoogste rendement gaat halen uit de aanschaf van de warmtepomp. Lees meer over duurzame producten op thesunshinecompany.nl om te kijken welk rendement voor uw woning haalbaar is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.