Bedrijven en Bedrijfsleven

Privédetective

dinsdag, 20-2-2018  

Privé detective inhuren? Detectivebureau NMS is uw particulier onderzoeker!

Zijn er zaken in jouw leven die je graag uitgezocht wilt hebben? Dan kun je hiervoor een privédetective inschakelen. Veel mensen hebben er geen idee van dat het daadwerkelijk mogelijk is om iemand in te huren die voor jou bijvoorbeeld mensen kan volgen en dingen uit kan zoeken. Zij denken dat dit iets is dat enkel gebeurt in films, maar dat is zeker niet het geval, het kan ook echt in het echte leven. Gewoon hier in Nederland. Het klinkt misschien wat ver gaan om een privédetective in te huren, maar in sommige situaties heb je gewoon geen andere keus. Wil je er bijvoorbeeld achter komen of jouw partner ontrouw is, dan kun je nog zelf zijn of haar mailtjes door gaan spitten op het moment dat de ander niet thuis en in een onbewaakt ogenblik kun je misschien ook een blik op de berichtjes in de telefoon werpen. Maar dit zal je niet altijd lukken en bovendien heb je waarschijnlijk ook niet de tijd om iemand te volgen en zo na te gaan of hij of zij ontrouw is en een affaire heeft met een ander. Een privédetective kan dit dan voor jou oppakken en voor jou uitzoeken wat er waar is van de vermoedens die jij hebt.

Zaken voor privédetective

Bovenstaande is een slechts een voorbeeld, iets wat je in boeken en films nog wel ziet gebeuren. Maar een privédetective wordt vaker voor andere zaken ingeschakeld. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je twijfels hebt over wie iemand echt is. Heeft jouw dochter bijvoorbeeld veel geld en heeft zij plotseling een partner, waar jij zo je twijfels bij hebt? Dan zou je uit kunnen laten zoeken wie deze persoon werkelijk is. Klopt de opgegeven identiteit en wat is de achtergrond van deze persoon? Een andere reden waarom een privédetective vaak wordt ingeschakeld, is met het oog op de alimentatie. Soms zegt een ex-partner dat hij of zij te weinig geld heeft om nog de volledige afgesproken alimentatie te kunnen betalen. Jij kunt hier zo je twijfels bij hebben. Is jouw ex echt het werk kwijt geraakt? Is je ex daadwerkelijk bij de nieuwe partner weg of wordt er nog wel degelijk samengewoond? Dit zijn allemaal zaken die van invloed kunnen zijn op de hoogte van de alimentatiebedragen die iedere maand overgemaakt moeten worden. Twijfel jij aan de eerlijkheid van jouw ex-partner, dan kan een privédetective inschakelen aan te raden zijn om uit te zoeken hoe het nu echt zit.

NMS Recherche kan je helpen

Hoe kom je nu aan een privédetective? Je kunt iemand inschakelen via NMS Recherche. Op hun website vind je meer informatie over zaken waar zij jou bij kunnen helpen, maar hier geven we graag al een kleine toelichting hoe het in het werk gaat. Je begint met een vrijblijvend gesprek bij hen, waarin aan bod komt:

  • wat het probleem is dat onderzocht moet worden
  • wat het doel is van het onderzoek
  • welke mogelijkheden en beperkingen er wettelijk gezien eventueel zijn
  • hoe hoog de kosten waarschijnlijk zullen zijn

Op basis daarvan kun jij bepalen of jij een privédetective in wilt huren en kunnen zij bepalen of eht gewenste onderzoek daadwerkelijk mogelijk is. Zo ja, dan gaan zij voor je aan de slag, waarbij hun doel altijd is om de waarheid boven tafel te halen. Of dit nu in jouw voordeel uitpakt of niet. Immers, weet jij wat er echt aan de hand is, dan kun je beter bepalen wat vervolgstappen zouden kunnen zijn. Dus alleen aan de waarheid heb jij iets. Wat die waarheid is, dat zoekt een privédetective van NMS Recherche graag voor je uit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.