Bedrijven en Bedrijfsleven

Professionele wijnglazen bedrukken

woensdag, 23-8-2017  

Glazen bedrukken - Wijnglazen met Logo voor de Horeca - Wijnwinst

Wil jij slagen in de horeca, dan is je uitstraling van groot belang, dit moet echt passen bij jouw zaak. Wil jij een professionele en luxe sfeer creëren, dan moet je zeker eens overwegen om te kiezen voor wijnglazen bedrukken! Niets ziet er immers zo netjes en verzorgd uit als glazen die voorzien zijn van jouw eigen logo of naam! De bedrukking kan op verschillende manieren verzorgd worden, dit kan door middel van zeefdruk, maar ook door transferdruk. In het eerste geval gaat men wijnglazen bedrukken door via een zeef keramische inkt rechtstreeks te drukken op het glas. Vervolgens gaan ze in de oven en dat zorgt ervoor dat de bedrukking er permanent op komt te zitten. Bij transferdruk worden op grote vellen jouw naam of logo gedrukt, deze worden geknipt en vervolgens in het water gelegd, waardoor de keramische inkt los komt van het papier. Met de hand wordt ieder glas vervolgens van jouw logo of naam voorzien. Zo zijn er dus verschillende manieren van wijnglazen bedrukken, maar allemaal hebben ze hetzelfde resultaat, namelijk een prachtige, professionele uitstraling!

Meer winst door wijnglazen bedrukken

Een eerste reden voor het kiezen voor wijnglazen bedrukken is dus dat dit zorgt voor een goede uitstraling, maar er is nog een reden waarom je bedrukking op zijn minst zou moeten overwegen en dat is het feit dat je hiermee meer winst kunt behalen. Iedere horecaondernemer kent wel het probleem van glazen die niet goed volgeschonken worden. Of het personeel doet te weinig in ieder glas, waardoor je klachten van de gasten krijgt, of er wordt juist teveel ingeschonken, waardoor je te weinig winst maakt op een fles. De prijs voor een glas wijn staat immers vast en het is dus van belang dat je uit iedere fles zoveel mogelijk glazen weet te halen zonder dat je gasten tekort doet. Een ideale hoeveelheid is 125 cc, dan kun je uit alle flessen zes keer schenken. Maar het is natuurlijk erg lastig om dit exact op het oog te bepalen en je kunt moeilijk iedereen met een liniaal aan het werk laten gaan. Wijnglazen bedrukken kan dan uitkomst bieden! Het gedrukte logo of de gedrukte naam fungeert namelijk als een schenkmaat, waardoor iedereen precies weet wanneer het wijnglas vol genoeg is. Zo wordt er nooit meer teveel geschonken en haal jij zoveel mogelijk winst uit iedere fles! Door te kiezen voor wijnglazen bedrukken, kun jij er dus voor zorgen dat jij meer winst behaalt.

Wijnwinst regelt de bedrukking voor jou

Laat jij wijnglazen bedrukken, dan wil je natuurlijk een paar dingen zeker weten:

  • je wilt kunnen vertrouwen op de juiste plaatsing van de bedrukking
  • je wilt een goede kwaliteit
  • je wilt het glaswerk kunnen kiezen dat goed bij jou past

Bij Wijnwinst zit je wat deze punten betreft helemaal goed. Bij hen kun je altijd kiezen uit diverse merken glaswerk, zodat je precies dat servies uit kunt zoeken dat het best past bij de uitstraling die jij wilt creëren. Bovendien kunnen zij de wijnglazen bedrukken op alle manieren die jij maar wilt. Je krijgt bij hen dus echt unieke exemplaren, die zeker aan jouw wensen zullen voldoen! En de bedrukking is uiteraard van de beste kwaliteit! Een andere optie die je bij hen hebt, is om te kiezen voor graveren, ook daarmee kun jij jouw glaswerk personaliseren en zorgen voor een subtiele schenkmaat. Of je nu dus wilt kiezen voor wijnglazen bedrukken of graveren, bij Wijnwinst kunnen ze het altijd voor jou verzorgen. Wil jij meer winst maken op de verkoop van wijn in jouw horecagelegenheid, dan ga je dus naar Wijnwinst! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.