Mens en gezondheid

Qua Fysio in IJsselstein zit u bij ons goed

zaterdag, 23-6-2018  

Hebt u last van een sportblessure en wilt u daarom goed herstellen? Is de tijd aangebroken om te leren hoe u uw ledematen moet gebruiken nadat u wekenlang in het gips hebt rondgelopen? Het zal nog niet meevallen om een Fysio in IJsselstein die aan uw strenge eisen voldoet te vinden. Gelukkig is er sinds kort de Fysio in IJsselstein genaamd thefitnessstudio.nl. We zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals dry needling, een methode die overigens niets met blessures te maken heeft maar met het wegnemen van pijnlijke knobbels in uw ledematen. Deze knobbels, de vastzittende spieren, worden veroorzaakt door een langdurige verkeerde lichaamshouding, vaak vergezelt door stress. Dat kan naast fysieke ongemakken waardoor u naar de Fysio in IJsselstein moet ook resulteren in mentale klachten. We zullen daar eerlijk over zijn en u eventueel aanraden langs de huisarts te gaan. Wij garanderen deskundigheid en specialisme in de Fysio in IJsselstein en dus in de provincie Utrecht waar men van heinde en verre op af komt. U kunt hier ook afvallen met de hulp van één van onze professional trainers in onze fitnessruimte. Het is zelfs mogelijk om het te combineren met sportmassages of manuele therapie. U leest, deze Fysio in IJsselstein is daadwerkelijk van alle markten thuis en dankzij onze hulp zult u snel weer aan de slag kunnen gaan. Kijkt u van te voren nog wel even goed na dat uw zorgverzekeraar het leeuwendeel van de kosten op zich neemt? U wilt immers niet tegen ongewenste verrassingen aanlopen.

Dankzij Fysio in IJsselstein bent u snel weer op de been

Wat voor therapie u dan ook nodig hebt bij deze Fysio in IJsselstein, het is ongetwijfeld mogelijk en het zal ook zeker mogelijk zijn om u spoedig in te plannen. U wilt hier immers zo snel mogelijk mee starten zodat u eindelijk van die vervelende pijntjes af kunt komen.

  • Komt u daarom eens bij de Fysio in IJsselstein om zelf te zien wat wij u te bieden hebben,
  • U kunt persoonlijke begeleiding krijgen bij uw dieet dat u natuurlijk combineert met sport maar het kan ook nuttig zijn om begeleid te worden als u van een zware (sport)blessure terugkomt.
  • De Fysio in IJsselstein biedt aldus ook normale therapievormen aan die u bij iedere fysiotherapeuten zou verwachten zoals manuele therapie, medical taping en massage.

Door een ongeluk, een verdraaiing tijdens een wedstrijd maar zelfs door stress kunt u last krijgen van bepaalde spieren en spiergroepen. Ook gewrichten en aanhechtingen kunnen erg pijnlijk zijn. Het is eerst zaak om naar de bron van de problematiek te kijken. Dat is overigens doorgaans niet eens uw eigen schuld. Dan stellen we een plan van aanpak op. Welke methodes werken, welke methodes wenst u te ondergaan en wat kunnen we toepassen. Samen komen we er altijd wel uit en dan kan de therapie spoedig van start gaan. Gemiddeld staat er ongeveer 9 à 12 behandelingen op het programma maar onthoudt goed dat dit grotendeels te maken heeft met uw gezondheid en toewijding.

Het is tevens mogelijk om te fitnessen

Het kan zeker zo zijn dat u van de Fysio in IJsselstein oefeningen krijgt, huiswerk die u beslist gedisciplineerd moet volgen want het zal enkel leiden tot herstel. Bent u hier wat laks in, dan zullen er meer behandelingen nodig zijnen dat betekent dus ook dat u een dief van de portemonnee bent. Dat willen we u natuurlijk niet aandoen en daarom blijven we u te allen tijde motiveren! Maak eens een afspraak voor een eerste intakegesprek via de mail of bel tijdens openingstijden met deze Fysio in IJsselstein.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.