Bedrijven en Bedrijfsleven

Qua metaalbewerking voldoen we aan alle vereisten

woensdag, 18-4-2018  

Metaalbewerking en omvormen metalen?GB Metaal & Kunststoffen | Specialist in metaalbewerking.

Zoekt u vanuit uw bedrijf naar een ander bedrijf dat aan metaalbewerking doet? Dan kunt u eens op gb.nu kijken want wij verstaan ons vak als geen ander. U hoeft op het gebied van de metaalbewerking niet verder te zoeken want dit is onze specialiteit. Gaat het om de industrie? Gaat het om de bouw van nieuwe machines voor nauwkeurige of grovere werkzaamheden binnen respectievelijk de farmacie of de landbouw? Ieder keer zult u weer slagen bij GB metaal & kunststoffen. Want naast metaalbewerking is het bewerken en verwerken van diverse kunststoffen en belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Maar in deze tekst willen we het dus graag even hebben over metaalbewerking. Wij denken graag met u mee. Vanaf uw eerste idee, uw wens of uw plan kan metaalbewerking namelijk al een belangrijke rol spelen. Dat ligt erg voor de hand als het voor u als aannemer van een bouwbedrijf de bedoeling is om een grote brug over een rivier aan te leggen. Het ligt daarentegen minder voor de hand als u als kunstenaar gevraagd bent om bijvoorbeeld een oorlogsmonument in een stad of dorp te bouwen. Ten eerste wilt u als artiest een groot gedeelte van het werk zelf doen. en ten tweede is het nog maar de vraag of u überhaupt metaal gebruikt voor het kunstwerk dat u creëert. U kunt immers ook kunststof, rubber, glas of een totaal ander materiaal gebruiken. Hoe dan ook, u mag ons ook altijd later bij uw bouwproject betrekken. We staan voor u klaar om ieder project naar behoren af te ronden en zien iedere opdracht als een totaal nieuwe uitdaging.

U kunt metaalbewerking aan een betrouwbare partner uitbesteden

Omdat wij binnen vele sectoren werkzaam zijn geweest in het verleden kunnen we qua metaalbewerking vrijwel alle kanten op. we hebben het nu niet alleen maar over de terreinen waarbinnen we u kunnen helpen maar ook over de technieken die wij voorhanden hebben en als het ware hebben gefinetuned. U moet daarbij denken aan technieken zoals:

  • Frezen en dieptrekken,
  • Maar ook aan forceren en langgatboren,
  • En wat te denken van TIG lassen? Dat is een zeer nauwkeurige manier van lassen dat wordt ingezet als het gaat om zeer hoge kwaliteit aan laswerk. U moet daarbij voornamelijk denken aan aluminium en RVS.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Lees gerust op onze site meer over al deze technieken en bekijk ook de projecten die we in het verleden hebben gedaan. We hebben de diverse terreinen namelijk ook op de website benoemd zoals landbouwmechanisatie, de verlichtingsindustrie of het opknappen van oldtimers. Dat laatste onderwerp is niet alleen interessant voor dealers en garagebedrijven maar ook voor de particulier die als hobby het opknappen van oldtimers heeft. Originele onderdelen zijn soms niet meer te verkrijgen en dan kan dankzij onze metaalbewerking een nieuw onderdeel vervaardigd worden.

Meer weten? Lees dan de interessante teksten op onze site eens door

We mogen wel stellen dat metaalbewerking een dankbaar beroep is. Mocht u om metaalbewerking verlegen zitten, ongeacht de tak van industrie waarbinnen u opereert en ongeacht de grootte van de klus dan hopen we dat u eens contact opneemt met ons, GB. U kunt ons even een e-mail sturen zodat u ons het hemd van het lijf kunt vragen naar de mogelijkheden die we aanbieden. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Spreekt u liever direct iemand van onze klantenservice? Bel dan tijdens kantooruren met ons kantoor in Almelo. Blijft u ten slotte graag op de hoogte van onze projecten en nieuwste technieken? Abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.