Woning en Tuin

Raamdecoratie

dinsdag, 26-6-2018  

Gordijnen zijn de basis van jouw interieur en bepalen de sfeer in een huis. En wat hangt er bij jou thuis? Vouwgordijnen in de woonkamer? Jaloezieën in de serre? Rolgordijnen in de slaapkamer? Er zijn genoeg mogelijkheden om de juist raambekleding te vinden voor elke ruimte.

Het beste zonlicht

Het mooiste licht is zonlicht, want het zorgt voor sfeer in een huis. En niet alleen in de lente en de zomer, maar zeker ook in de herfst en winter. Hoe kun je het beste gebruik maken van zonlicht? Door zonlicht en kleur elkaar te laten versterken. De kleuren wit, blauw grijs of violet weerkaatsen licht en laten een ruimte groter lijken. En natuurlijke materialen als hout, linnen en canvassen brengen warmte aan in jouw interieur. Een combinatie van kleur en materiaal zorgen dus voor jouw ideale interieur!

UrbanSofa

En wil je het niet alleen laten bij gordijnen als sfeermakers? Dan kun je het aanvullen met een loungebank van UrbanSofa. UrbanSofa levert banken van Europese topkwaliteit, rechtstreeks van de fabriek. Elke bank is geheel naar wens te personaliseren. Zo heb je keuze uit 130 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Op deze manier stel je eenvoudig jouw persoonlijke bank samen. Bij UrbanSofa ben je gegarandeerd van goede kwaliteit. Door de eigen design- en beheerafdeling kunnen ze de kwaliteit waarborgen. En ze staan volledig achter de kwaliteit van hun banken. Daarom ontvang je, naast de standaard garantie, ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie.

Nieuwe gordijnen en bank voor de sfeer

Ben je geïnteresseerd in nieuwe gordijnen of een nieuwe bank? Bekijk dan de webshops van Raamdecoratie of van UrbanSofa. Je kunt de juiste raamdecoratie kiezen door te kijken naar de functionele aspecten. Zoek je gordijnen met veel of weinig lichtinval? Overgordijnen of vitrage? Rolgordijnen of jaloezieën? De mogelijkheden zijn eindeloos. En voor een nieuwe bank kun je terecht bij UrbanSofa, waar je jouw persoonlijke bank kunt samenstellen. Zo heb je altijd een uniek exemplaar in je interieur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.