ICT en Techniek

Raspberry

vrijdag, 18-9-2015  

Vanallesenmeer - RaspberryDe Raspberry, of beter gezegd de Raspberry Pi is een zeer kleine processor en geschikt als thuiscomputer. De Raspberry is zo klein dat het in vrijwel elke behuizing zal passen. Maar vergist u zich niet, de Raspberry is een zeer krachtige computer en kan daardoor multifunctioneel ingezet worden. De tijden van grote koelkasten naast uw beeldscherm is voorbij. Voor de mensen die veel thuis werken en thuis gebruik maken van hun computer is het vanzelfsprekend dat ze eerder voor een pc kiezen dan voor een laptop. Het is niet voor iedereen weggelegd om beide apparaten in huis te hebben. Mensen met een pc willen wel graag investeren in hun modules. Kiest u voor de Raspberry als u nog een processor nodig hebt want u zult hier absoluut geen spijt van krijgen. Het vergt enige oefening om met de Raspberry te werken omdat u waarschijnlijk Windows of misschien wel Apple gewend bent. De Raspberry werkt met een ander besturingssysteem dat in de ogen van velen superieur is aan de twee bovengenoemde besturingssystemen: Linux. Het is meer toegankelijk in de zin dat u veel meer veranderingen aan kunt brengen aan uw instellingen en het gebruik van de pc. De opties zijn hierdoor eindeloos en nadat u een beetje raad weet met Linux zult u nadien nooit meer terug willen naar Windows of Apple. Het staat als een paal boven water dat de Raspberry via vanallesenmeer.nl voor het laagst mogelijke bedrag te koop is. Dat komt omdat we een online webwinkel zijn en in bulk inkopen. Daardoor krijgen we een korting die we hebben doorberekend in onze verkoopsprijzen. Ook zitten we niet met de huur van een winkelpand en loopt ons bedrijf vele malen flexibeler waardoor er minder personeel nodig is. Denkt u er over na om een Raspberry Pi te kopen? Dan hopen we dat u voor ons kiest. Wilt u nog meer leren over de Raspberry? Leest u dan vooral even verder.

Een bijzonder kleine computer: de Raspberry

U kunt de Raspberry gebruiken als mediacenter. Dat betekent dat u het niet enkel gebruikt voor uw pc-bezigheden zoals gamen, internetten en tekstverwerken maar dat u de Raspberry tevens aan kunt sluiten op uw televisie. Daardoor kunt u op een veel groter scherm dan het beeldscherm van uw pc naar uw favoriete films en series kijken. Ook kunt u op die manier in het groot gaan gamen en uw foto’s van uw vakantie op groot scherm aan uw familie en vrienden vertonen. En dit allemaal dankzij die kleine processor. Een extra voordeel is dat u nu ook geen console, dvd-speler en Blu-ray speler meer nodig hebt. Alles in een, dat klinkt u vast als muziek in uw oren. Waar wacht u dan nog op? De Raspberry is helemaal niet zo duur en aangezien u veel producten nu links kunt laten liggen kunt u met de Raspberry uw pc bouwen. U zult er nog wat andere producten voor nodig hebben zoals koeling, Ram geheugen, een harde schijf en andere hardware zoals de kast, een beeldscherm, de muis, boxen en uiteraard een toetsenbord. Er zijn ook nog verdere elementen en ook deze vindt u op onze website. Met een Raspberry bent u er dus nog niet maar hebt u wel een van de belangrijkste onderdelen. U kunt er ook voor kiezen om de Raspberry te installeren in uw huidige pc. Maak dan wel van te voren een back-up van uw belangrijke gegevens. Bijvoorbeeld door ze te uploaden naar een cloud of door ze te kopiëren naar een externe harde schijf. Dan kunt u ze na de installatie van de Raspberry weer terugzetten. Wellicht hebt u aanvankelijk wat hulp nodig bij Linux maar daar helpen we u graag bij. U kunt ook online veel informatie vinden en daarnaast is het simpelweg een kwestie van oefenen. Hebt u hulp nodig bij de installatie van de Raspberry? Vraagt u dan onze klantenservice om hulp. Wij staan u erg graag te woord en weten wel hoe u dit voor elkaar moet krijgen. We willen niet dat u nadien met uw handen in het haar zit dus neemt u gerust even contact met ons op.

Leest u hier alles over op onze website

Hebt u nog prangende vragen? Hebt u hulp nodig? Kunt u niet kiezen of wilt u gewoon wat algemene informatie? Hoe dan ook, stelt u deze vragen aan ons. U vindt op de website ons telefoonnummer en onze contacturen. Dat zijn de tijden waarop we bereikbaar zijn. U zult zeker geen spijt krijgen van de aankoop van deze processor. Wist u trouwens dat het erg goedkoop is? Zeker als u er eentje bij ons koopt. Al vanaf bedragen onder de 30 euro kunt u er eentje in huis halen. Ja, dat leest u goed. Dat is gewoon spotgoedkoop. Niet voor niets hebben we dan ook een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,8. Wellicht wilt u ook wel een cijfer geven na een bestelling of zelfs wel een review schrijven. Betalen gaat ook online en wel door gebruik te maken van bijvoorbeeld:

  • de betaalservice PayPal
  • of iDEAL, vrijwel alle Nederlandse banken zijn hierbij aangesloten
  • of met behulp van uw credit card

Kijkt u ook eens naar de overige computeronderdelen en elektronische elementen die we op voorraad hebben. Wellicht kunt u alle benodigde onderdelen in een keer bij ons bestellen, dan slaat u meerdere vliegen in een klap. En we leveren snel en uit onze eigen voorraad. lees hier meer over vanallesenmeer.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.