Bedrijven en Bedrijfsleven

Rioolproblemen? Schakel dan de loodgieter in Borne in

dinsdag, 23-5-2017  

Loodgieter Borne - RSL Rioolklachten

Een schoon riool is een goed riool. Maar een dergelijke uitspraak is een beetje een contradictio in terminis. Want een riool is vaak alles behalve schoon als je bedenkt wat er allemaal door de riolering wordt gespoeld. Toch is de niet helemaal onjuist. Waar men op doelt wanneer men spreekt over een ‘schoon’ riool, is dat er geen verkeerde dingen door het riool stromen. Maar helaas is dat lang niet altijd het geval. Als je gaat douchen, dan komen er haren en shampooresten in de pijpen terecht. Als je gaat afwassen, dan spoel je olie- en vetresten en allerlei etensresten door de gootsteen. Als je naar het toilet gaat en vervolgens ook zaken als maandverband en toiletdoekjes door het toilet spoelt, dan doe je het riool daar natuurlijk geen plezier mee. Uiteindelijk kun je door dit soort praktijken te maken krijgen met een verstopt riool. Soms kun je dit zelf wel verhelpen. Je kunt aan de slag met een ontstopper, een ontstoppingsveer of een ontstoppingsmiddel. Als het alleen wat vastzittende voedselresten zijn, dan is het vaak op deze manier wel los te weken. Maar als het probleem hardnekkiger is, dan heb je natuurlijk een loodgieter nodig. Mocht je in Borne wonen, dan kun je en loodgieter in Borne inschakelen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij RSL. RSL is namelijk actief in de regio Twente en kan jou dus als loodgieter in Borne van dienst zijn. Het is altijd wenselijk om een professionele loodgieter in Borne in te schakelen. Je kunt ook een amateur inschakelen, maar deze heeft vaak veel meer tijd nodig om het probleem te verhelpen. Dat kost je dus veel meer geld. Daarnaast kan het ook zo zijn dat het niet om een simpele verstopping gaat. De leidingen kunnen kapot zijn en als dat het geval is, dan is het fijn dat er direct een loodgieter in Borne bij is. Deze kan ten eerste snel de ware toedracht van de problemen detecteren. Daarnaast kan de loodgieter in Borne ook gelijk aan de slag met het verhelpen van het probleem. Mocht de riolering kapot zijn, dan heb je zeker de hulp nodig van een professionele loodgieter in Borne. Dus als je problemen hebt met je riool, schakel dan de hulp in van RSL.

De verschillende diensten die je mag verwachten van een loodgieter in Borne

Mocht je een probleem hebben met de afvoer, het riool, of iets wat te maken heeft met de leidingen, dan kun je altijd een loodgieter in Borne inschakelen. Mocht je kiezen voor RSL, dan kun je in ieder geval de volgende diensten verwachten:

  • Riool ontstoppen
  • Riool reparatie
  • Riool inspectie

Je kunt de loodgieter in Borne ook inschakelen voor preventieve werkzaamheden. Dit is vooral verstandig als je een nieuwe woning koopt of huurt. Op dat moment weet je immers niet hoe het er voor staat met het riool. Het kan best zijn dat de vorige bewoners van alles en nog wat door het riool hebben gespoeld. Vervolgens kom jij in de woning en binnen een week heb je alles verstopt. Aangezien voorkomen beter is dan genezen, kun je de loodgieter in schakelen om de leidingen schoon te maken. Op die manier minimaliseer je de risico’s met betrekking tot verstoppingen en rioolschade.

Neem contact op met RSL

Heb je een probleem met je riolering dat verholpen moet worden, dan kun je altijd contact opnemen met RSL. Je kunt naar de website rioolklachten.nl gaan. Hier vind je in ieder geval een overzicht van alle problemen waarmee RSL jou kan helpen. Tevens vind je er een telefoonnummer voor het maken van een afspraak. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.