Bedrijven en Bedrijfsleven

Roll-up banners

vrijdag, 28-9-2018  

Voor grote en opvallende roll-up banners bestellen ga je naar Drukwerkdeal.nl. Deze online drukkerij staat bekend om het kwalitatieve drukwerk, maar je kan hier ook de beste materialen krijgen die bedrukt moeten worden. Je kan deze samenstellen zoals geschikt is voor jouw gelegenheid. Dit geldt ook voor roll-up banners bestellen. Je kan de grootte en de stevigheid van de installatie helemaal zelf bepalen. Je zit bijvoorbeeld niet vast aan een grote banner, als je juist een nodig hebt naast een kraam. Of dat je een klein formaat koopt als je juist een opvallende uitvoering moet hebben voor een podium in een grote hal. Roll-up banners bestellen kan in verschillende uitvoeringen voor allerlei gelegenheden te krijgen bij Drukwerkdeal. Gelukkig houden ze rekening met alle situaties en ieder budget. Of je nou een eenmalige banner moet hebben of juist een die nog meerdere malen gebruikt kan worden. Je ontdekt dit vanzelf als je het product gaat samenstellen. Voor een snelle afhandeling kan je ook een van de aanbevolen uitvoeringen selecteren. Deze staan bovenaan de pagina. Bekijk deze selecties en bepaal of deze geschikt is voor jouw bestelling. Wil je liever de opties bekijken voor vormgeving dan scroll je verder naar beneden.

Roll-up banners bestellen en ontwerpen

Een van de voordelen van Drukwerkdeal is dat klanten de ruimte krijgen voor hun eigen creativiteit bij roll-up banners bestellen. Ben je iemand die graag zelf ontwerpt, dan ben je geholpen met de ontwerptool op de website. Aan de hand van deze tool kan jij je eigen design vormgeven. Dit geeft nog een persoonlijker gevoel bij jouw eigen roll-up banners bestellen met jouw eigen creatie erop. Is het ontwerpen niet helemaal jouw ding, dan lever je gewoon de ontwerpbestanden die jij hebt ontvangen van de designer. De verdere vormgeving spreekt eigenlijk voor zich. Te beginnen met het formaat. Drukwerkdeal heeft formaten in small, medium, large en XXL. Wil je dat jouw ontwerp ook in het donker goed te zien blijft, dan kan je roll-up banners bestellen met een extra halogeenlampje om het doek zichtbaar te houden. Dit geldt alleen voor de maten small, medium en large. Helaas is de XXL niet verkrijgbaar met een lampje. Dit formaat is met de maten 200 bij 300 centimeter echter groot genoeg dat hij toch wel opvalt. De stevigheid wordt bepaald door het cassette systeem. Welke je uitkiest bepaald de duur van het gebruik. Je kan roll-up banners bestellen met de systemen budget en basic voor eenmalig gebruik. Ga je roll-up banners bestellen voor meerdere gelegenheden verspreid over een lange periode, dan is het systeem Selected en Luxe ideaal om de roll-up banners te bestellen die nog lang mee gaan.

Zichtbare doeken

Selecteer bij roll-up banners bestellen het materiaal. Dit is ook erg essentieel om jouw ontwerp goed uit te laten komen. Drukwerkdeal geeft je drie soorten materialen voor de doeken om uit te kiezen:

  • Budget PVC: een voordelige keuze, licht qua materiaal en kwaliteit. Deze wordt meestal gebruikt voor eenmalige acties.
  • PVC B1-brandvertragend:populair materiaal als een stevig zeildoek. Geschikt voor langdurig gebruik en heeft een brandveiligheid certificaat B1.
  • Ferrari decolit: deze is extra luxe, zeker door de zwarte achterzijde die doorschijnen tegengaat. Een ander voordeel is dat door de speciale weving het doel niet kromtrekt.

Op alle doeken worden de ontwerpen afgedrukt met de full color druktechniek. Dit is een bedrukking die het meeste wordt toegepast bij grote oppervlakken en bij het afdrukken van grote afbeeldingen en ontwerpen. Door het mengen van de vier full color kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) komt het ontwerp of de foto zo correct mogelijk op het doek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.