Bedrijven en Bedrijfsleven

Ross-n-ford.com

donderdag, 13-12-2018  

Al meerdere bedrijven laten hun promotiefilm maken bij Ross N Ford. Dit is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen van diverse video’s voor verschillende doeleinden. Wanneer je de website ross-n-ford.com gaat doornemen is direct de veelzijdigheid van het productiebedrijf te zien. Als eerste door de verschillende bedrijven die te vinden zijn in de portfolio. Te verwachten is namelijk dat iedere organisatie zijn eigen insteek en boodschap heeft. De video die wordt gemaakt moet ook aansluiten bij het imago van de organisatie. Op de website ross-n-ford.com is te zien dat de producenten heel goed doorhebben welke stijl past bij welk bedrijf. Maar zij weten ook hoe zij een vernieuwende en verassende promotiefilm moeten maken om de organisatie onder de aandacht te brengen. Mocht het voor jouw organisatie nodig zijn weer eens een promotiefilm te maken, bekijk dan eerst de creaties op de website ross-n-ford.com. Deze geven jou ook direct inspiratie voor jouw promotiefilm. Het geeft ideeën hoe jouw film in elkaar gezet kan worden en welke sfeer het moet uitstralen. Bespreek dit gerust met het contactpersoon van Ross N Ford. Sla daarin niets over. Alleen dan kan er een film samengesteld worden die van toegevoegde waarde is voor de organisatie.

De specialisaties van Ross-n-ford.com

Veel films zullen bekend voorkomen als je ze ziet op de website. Mogelijk heb je al eens televisie gekeken en je afgevraagd wie deze geniale advertenties heeft gemaakt. Dat is dus allemaal gecreëerd door de creatieve geesten van ross-n-ford.com. Voorbeelden hiervan zijn de commercials van film.nl en de pensioenfederatie, de promotie van &C en de reclame van Canei. Allemaal worden ze gemaakt met heldere kleuren en mooie visuele effecten die de kijker pakken. Denk niet bij visuele effecten aan special effects, maar mooie filmtechnieken die juist bijdragen aan de promotie van het product. Om een goede indruk te krijgen, staan er op ross-n-ford.com voldoende films. Allemaal zijn ze gemaakt door Ross N Ford die bekend staan om de volgende expertises:

  • Audio Design
  • Music Productions & Soundtracks
  • Advertisement Campaigns
  • Film
  • Online Commercials & Brands

Veel informatie wordt niet weergegeven op ross-n-ford.com. Uiteindelijk moeten de promotiefilms natuurlijk voor zich spreken. Deze representeren de creaties die tot op heden zijn gemaakt. Dat is de reden dat ze worden gepresenteerd op ross-n-ford.com. Er kan veel uitgelegd of beschreven worden, maar uiteindelijk willen potentiele klanten zien wat het eindresultaat is geworden. Of hoe de expertise zich uiteindelijk weet te vormen in de commercials waar dit productiebedrijf zo bekend om staat.

Bekijk de inspirerende commercials

Neem daarom de tijd om de films te bekijken op ross-n-ford.com. Een van de eisen waar een commercial uiteraard aan moet voldoen, is dat het indruk maakt bij de kijker. De vraag is alleen hoe dit iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Dankzij de modernere technieken is er steeds meer mogelijk op het gebied van films en commercials. Hierbij worden steeds meer special effects toegepast, waar we niet eens meer bij stil staan. Sommige effecten zijn al zo vanzelfsprekend voor de kijker, dat productiebedrijven iedere keer weer voor de uitdaging staan om verrassende films te creëren. Gelukkig blijft Ross N Ford altijd actief op dit gebied. Dat is ook te zien aan de films op ross-n-ford.com. Iedere film is weer anders gemaakt en zijn weer andere technieken gebruikt en toegepast. Wellicht dat dezelfde technieken zijn gebruikt, maar hoe ze uitgevoerd worden kan weer anders zijn. Dat verschil is bepalend voor het onderscheid van de commercial. Neem contact op het Ross N Ford om een afspraak met ze te maken. Na een of meer gesprekken gaan zij aan de slag om een onvergetelijke promotiefilm samen te stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.