Bedrijven en Bedrijfsleven

Schadevergoeding voor letselschade

dinsdag, 23-10-2018  

Een schadevergoeding voor letselschade regelen na een verkeersongeluk kan erg lastig zijn. Als u tijdens het verkeersongeluk letsel heeft opgelopen, kan u een schadevergoeding krijgen. Na een ongeval kan de fysieke pijn die u ondervindt zeer beperkend zijn bij het regelen van een schadevergoeding voor letselschade. Juridische zaken regelen is dan ook niet makkelijk. Bij Top Letselschade vindt u professionele juristen die u bijstaan tijdens het proces voor het aanvragen van de schadevergoeding voor letselschade. U werkt aan uw gezondheid en wij aan de schadevergoeding voor de opgelopen letselschade. 

Proces schadevergoeding voor letselschade

Al onze diensten zijn geheel kosteloos! De partij die het ongeluk veroorzaakt heeft zal voor de volledige kosten opdraaien. Indien u ervoor kiest om met ons samen te werken, nemen wij eerst de tijd om elkaar goed te leren kennen zodat u zich comfortabel voelt om uw verhaal aan ons te vertellen. Hierna onderzoeken wij hoe erg de opgelopen letselschade is en wat de mogelijke schadevergoeding voor letselschade kan zijn. Wanneer er genoeg informatie verzameld is, sturen wij een schaderapport naar de veroorzaker of de verzekeraar van de veroorzaker van de schade. Discussies en meningsverschillen handelen wij bij de verzekeraar voor u af. Dit hoeft u niet zelf te doen. Voor eventuele oplopende schadeposten hoeft u ook niet te betalen. Wij vragen de verzekeraar om een voorschot. Met dit voorschot kunt u deze kosten betalen. Wij houden regelmatig contact met u om de kosten samen te bekijken en te bespreken, en ook om de gegevens te verzamelen. Als u naar de arts bent geweest voor behandeling ontvangen wij graag de informatie van deze behandelingen van uw arts. Met deze informatie kan onze medisch adviseur zijn medisch advies goed opbouwen omdat hij dan materiaal bezit, dat het verhaal bevestigt.

Proces schadevergoeding na herstel

Bent u weer de oude? Dan is het tijd om een overeenkomst aan te gaan met de veroorzaker van het letsel. Bent het eens met de afgesproken voorwaarden, dan wordt deze overeenkomst vastgelegd. Ook tijdens dit proces zullen wij u bijstaan. Top Letselschade begrijpt hoe onprettig dit proces voor u kan zijn. Daarom staan wij u bij elke beslissing die u moet maken bij. Wanneer u hulp inschakelt van Top Letselschade, bent u nooit alleen tijdens het proces voor schadevergoeding van de opgelopen letselschade tijdens een verkeersongeluk. Op onze website kunt u lezen welke diensten wij allemaal voor u als klant aanbieden. Top Letselschade werkt in geheel Nederland en zet zich alleen in voor slachtoffers van verkeersongelukken. Wij ondersteunen en adviseren waar dat nodig is. U heeft recht op een schadevergoeding bij letselschade. Top Letselschade staat u tijdens dit proces bij met zowel advies als juridische steun. Waarom Top Letselschade kiezen? 

  • Wij helpen u geheel kosteloos
  • Alle gemaakte kosten zijn voor de veroorzaker
  • Bij ons staat u er nooit alleen voor

Was uw kind ook bij het ongeval betrokken? Is uw kind jonger dan 14 jaar? Indien dit het geval is, ontvangt het kind volledige schadevergoeding van de letselschade. Natuurlijk is iedere situatie weer anders en zal er altijd goed gekeken moeten worden naar de praktijk en wat er zich heeft afgespeeld. Na een ongeval heeft u al genoeg aan uw hoofd en is het zaak dat u in de eerste plaats goed voor uzelf zorgt. Een ongeval dat fysieke schade heeft opgeleverd kan soms maanden van herstel betekenen en daar moet u de tijd voor nemen. Het organiseren van juridische zaken is in zo’n geval wel het laatste waar uw hoofd naar zal staan en dat begrijpen wij maar al te best. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over schadevergoeding bij letselschade.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.