Transport en Logistiek

Schaftkeet tweede hands aanschaffen

zaterdag, 1-12-2018  

Wanneer er buiten of op locatie gewerkt wordt, is het iets wat je standaard ziet staan; een schaftkeet. Een schaftkeet tweede hands aanschaffen kan je als werkgever veel kosten besparen terwijl je wel in alle voorzieningen voor je werknemers voorziet. Een schaftkeet kan daarnaast ook als extra kantoorruimte gebruikt worden, of als je deze ombouwt kan deze voor heel veel verschillende dingen gebruikt worden. Het zou niet de eerste keer zijn dat er een schaftkeet tweede hands aanschaft wordt om daarna omgebouwd te worden tot een pipo wagen. Wanneer de wagen niet meer goedgekeurd wordt om de weg op te gaan is een tweede leven op die manier ook nog een garantie. Kan je er nog een extra centje aan verdienen ook. Wanneer een schaftkeet niet meer goed genoeg is om rond te rijden op de openbare weg, is deze vaak nog prima geschikt voor andere doeleinden. De pipo wagen is al genoemd, maar je kunt de wagen ook op een fundering zetten en er een speelhuis van maken voor de kinderen, of als je veel honden hebt een hondenhok. De mogelijkheden zijn legio. Een schaftkeet tweede hands aankopen is hoe dan ook een goed idee.

Waarom een schaftkeet tweede hands aanschaffen?

Allereerst drukt het tweedehands aanschaffen de kosten aanzienlijk, en ten tweede is er vaak niets mis met een tweedehands item. Bij Harmsen Materiaal weten ze daar alles van, want daar verkopen ze schaftwagens tweedehands. Meer weten? Kijk dan op; harmsenmaterieel.nl. Het is mogelijk om een eenvoudige schaftkeet tweede hands te kopen, maar de mogelijkheden zijn groot, je kunt ook een schaftkeet met toilet aanschaffen bijvoorbeeld. Wel zo handig als je ergens midden op de Veluwe iets moet doen, en niet al je werknemers de bosjes in wil sturen. Waar ze ook nog eens een boete voor kunnen krijgen. Ook zijn mensen vaak niet zo gecharmeerd van bouwvakkers die komen vragen of ze gebruik mogen maken van het toilet – in veel gevallen gaat dat niet om een kleine boodschap en dan zit je daarna met de stank. Er zijn dus voldoende redenen om een schaftkeet tweede hands aan te schaffen.

Kinderfeestjes in een pipo wagen

Het is een heel andere wereld om je in te begeven, maar wie werkzaam is met kinderen zal snel bemerken dat kinderen graag hun fantasie zien uitkomen. Dat kan in sommige gevallen heel eenvoudig door een kinderfeestje te geven in een pipo wagen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is

  • een schaftwagen
  • en iemand met gouden handen

Het verbouwen en schilderen van een dergelijke wagen kan enige tijd kosten. Maar wanneer je de wagen daarna slim in de verhuur gooit? Wel, dan kan je dat geld snel terugverdienen. Het is niet veilig om met de wagen met kinderen te gaan rijden, dus het is wel belangrijk dat de pipo wagen op een locatie komt te staan waar je de rest van de omgeving aan kunt passen naar de pipo wagen. Je kunt diverse thema’s gebruiken om de schaftkeet aan te kleden. Een schaftkeet tweedehands aanschaffen is slechts het begin! Er ligt daarna nog veel werk op je te wachten. Kinderen kunnen heel veeleisend zijn, maar als ze zich eenmaal in hun droomwereld bevinden is er nog maar weinig nodig om dit te verpesten. Het is altijd een idee om nog een schaftkeet tweede hands aan te schaffen om meerdere pipo wagens bij elkaar te zetten, zodat je meerdere feestjes tegelijkertijd kunt houden. De mogelijkheden zijn oneindig, net als de manieren waarop je de wagens in kunt richten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.