Smartphone en Tablet

Schermreparatie voor elke smartphone of tablet

dinsdag, 7-2-2017  

Het grootste gevaar bij een smartphone of tablet is dat deze uit je handen valt. Juist de grotere smartphones zijn zó onhandelbaar, dat ze gemakkelijk uit je vingers glippen. Een groter scherm is natuurlijk erg mooi, maar hoe groter het scherm, des te groter de barst. Een telefoon die niet meer in de hand past kun je niet stevig vastklemmen. Daarnaast worden de schermen van smartphones steeds geavanceerder en daardoor ook breekbaarder. De kans dat je de telefoon een keer laat vallen tijdens een 2 jaar durend abonnement is erg groot. Het is niet voor niets dat je overal om je heen mensen kunt zien met barsten in het scherm. Waarom kopen deze mensen dan niet gewoon een nieuwe telefoon zou je denken. Dat komt natuurlijk omdat ze nog een x aantal maanden aan hun telefoon vastzitten vanwege het abonnement. Je zou dus denken dat ze in dat geval kiezen voor schermreparatie, dus waarom doen ze dat dan niet? De reden waarom mensen vaak niet kiezen voor schermreparatie heeft alles te maken met de kosten daarvoor. Op het moment dat je een nieuwe telefoon krijgt en deze gaat direct stuk, dan is schermreparatie nog wel een optie. Want in dat geval investeer je in de nieuwste Samsung of iPhone. Maar als de telefoon na een jaar kapot gaat, dan wil men vaak niet meer in de telefoon investeren, want de telefoon is al oud. Ze kunnen echter ook geen nieuwe kopen vanwege het abonnement en daarom zie je dus veel mensen rondlopen met telefoons en tablet met kapotte schermen. Als jij geen kapot scherm wilt, dan kun je ervoor kiezen om je telefoon te verzekeren. Dit kun je doen via Display Verzekering. Dit kost je slechts 2 euro per maand. Dus voor minder dan een biertje kun jij je telefoon verzekeren tegen breukschade. Mocht je scherm dan toch kapot gaan, dan heb je niet te maken met hoge reparatiekosten. Je bent immers verzekerd en dus heb je binnen een mum van tijd een gloednieuw scherm zonder hoge kosten.

Voordelige schermreparatie bij een reparatiepunt bij jou in de buurt

Als je nagaat dat een abonnement met smartphone een gemiddelde looptijd heeft van 2 jaar, dan leert een simpel rekensommetje ons dat een verzekering van 2 euro per maand niet meer dan 48 euro kost voor die 2 jaar. Een simpele schermreparatie voor een moderne smartphone kost al snel 150 tot 200 euro. Dat is dan ook de reden waarom mensen liever niet investeren in schermreparatie. Voor dat geld kun je bijna een nieuwe telefoon kopen. Met een verzekering kun je echter met een gerust hart kiezen voor schermreparatie. Je kunt de telefoon laten repareren bij een reparatiepunt bij jou in de buurt en de verzekering dekt vervolgens alle kosten. Een verzekering is er dus niet alleen maar om je uit de brand te helpen als je telefoon uit je handen glipt, maar het maakt je leven ook een stuk minder stressvol. Je weet immers dat je verzekerd bent. Dus als je de telefoon toch laat vallen, dan hoef je geen hartverzakking te ervaren.

De voordelen van een verzekering bij Display Verzekering

Als je besluit om je telefoon te verzekeren voor zaken als schermreparatie, dan kun je dat zoals gezegd regelen via Display Verzekering. De keuze voor Display Verzekering heeft natuurlijk enkele voordelen zoals:

  • Oude en nieuwe smartphones zijn te verzekeren
  • Schadeclaims worden altijd geaccepteerd
  • Toestel met schade hoef je niet op te sturen
  • Ook tablets kunt je verzekeren

En dit alles voor slechts 2 euro per maand. Een betere deal zal je niet snel vinden. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.