Mens en gezondheid

Schrijf u in bij onze sportschool in Breda

dinsdag, 4-9-2018  

“Als u de hele dag op kantoor zit, dan is het altijd fijn om na een lange dag even heerlijk te kunnen sporten. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze sportschool in Breda te komen wanneer u hier in de buurt woont. Wij bieden u namelijk goede faciliteiten en u zult merken dat u in onze sportschool in Breda heerlijk de boel de boel kunt laten. U hoeft zich alleen maar te richten op de oefeningen die u wilt doen, wij zorgen dat wij u de juiste apparatuur bieden om uw doelen te halen. Deze doelen kunnen voor iedereen verschillend zijn. De een wil graag gewicht verliezen, de ander wil juist graag wat meer gewicht kweken. Wat het ook mag zijn, wij heten u van harte welkom in onze sportschool in Breda. U bent van harte welkom om een keer bij ons binnen te lopen voor een rondleiding. Ook kunt u dan zien welke verschillende lidmaatschappen wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen daarom ook dat u een keer contact met ons wilt leggen zodat wij u kunnen vertellen wat wij te bieden hebben wat het beste bij u past. Wij staan al sinds jaar en dag voor iedereen klaar om hem of haar te helpen met het behalen van zijn of haar sportdoelen. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. In onze sportschool in Breda hebben wij diverse programma’s gemaakt waar u aan kunt deelnemen. Wij zorgen er graag voor dat het sporten geen verplichting wordt, maar dat u er ook plezier aan zult beleven. Schrijf u daarom vandaag nog in bij onze sportschool!

In onze sportschool in Breda kunt u naar hartenlust trainen

Wij hopen dat wij u een keer in onze sportschool in Breda zouden mogen verwelkomen. Wij laten u namelijk graag zien wat u bij ons allemaal kunt gaan doen. Wilt u graag aan uw conditie werken? Kom dan een keer kijken naar de cardio-afdeling in onze sportschool in Breda. Wij kunnen u ook goed van dienst zijn wanneer u graag massa wilt kweken. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en mocht u graag een speciaal programma willen laten maken waarmee u uw persoonlijke doelen kunt halen, dan hopen wij u snel een keer te mogen ontmoeten. Wij staan voor u klaar om u te helpen. U zult merken dat wij in onze sportschool in Breda iedereen van harte welkom heten. Wij zijn erin geslaagd om een prettige sfeer in onze school te creëren en wij hopen daarom ook dat u wilt besluiten om u in te schrijven in onze sportschool in Breda. Wij heten u daarom van harte welkom en wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Het adres van onze site is BredaSC.com. Hier kunt u ook meer informatie vinden over bijvoorbeeld de tarieven die wij voor onze lidmaatschappen hanteren.

Wij kunnen een trainingsprogramma voor u maken

Als u graag aan de hand van een duidelijk programma wilt werken, dan kunnen wij dat voor u maken. Zo kunt u de weg naar uw doel volgen. Wij zorgen ervoor dat u:

  • voldoende oefeningen op de cardio-apparatuur kunt gaan doen
  • de juiste krachtoefeningen kunt doen
  • advies krijgt over uw voeding

Bent u er klaar voor om lekker te gaan sporten in een professionele sportschool?”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.