Bedrijven en Bedrijfsleven

SIP Trunk? Het alternatief voor ISDN bij Voicedata!

vrijdag, 13-12-2019  

Voor uw bedrijf opzoek naar een alternatief voor de traditionele ISDN telefoonverbinding? Dan bent u bij voicedata aan het juiste adres! Wij ondersteunen al bijna vijftien jaar lang bedrijven met onder andere de overgang op ISDN alternatieven, zoals een hosted VoIP of SIP Trunk. Als betrouwbare partner in de zakelijke communicatiemarkt, staan wij voor grote en kleine bedrijven klaar met allerlei communicatieoplossingen. Heeft u op dit moment een ISDN telefoonverbinding ingericht binnen uw organisatie of bedrijf? Dan helpen wij u graag verder met de overgang, aangezien ISDN definitief is gestopt. Profiteer van onze service en vele mogelijkheden. Vraag online uw offerte op of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een SIP Trunk!

SIP Trunk telefonie voor callcenters en klantenservice afdelingen

SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’. Op basis van een protocol kan uw toekomstige IP-telefoonverbinding worden aangesloten op een sterk en onbeperkt telefonienetwerk. Zoals u ziet, staat er ‘IP’ voor. Dit houdt in dat uw nieuwe telefoonverbinding via het internet zal gaan. Een goedkoop alternatief als vervanging van de traditionele ISDN-lijn. Het is nu hét moment om de overstap te maken naar een SIP Trunk voor uw organisatie of bedrijf, aangezien ISDN is gestopt. Het grote voordeel vaan een SIP Trunk is dat er géén maximum aantal telefoonlijnen limiet bestaat. U kunt dus zoveel gesprekken op hetzelfde momenten houden als nodig. Heeft u veel inkomende- en uitgaande telefoongesprekken? Dan is een SIP Trunk ideaal. Het wordt veelal ingezet bij bedrijven of organisaties met meerdere vestigingen, grote klantenservices afdelingen en callcenters. De verbinding wordt daarbij niet minder. Als bijkomend voordeel kunt u gratis onderling bellen binnen uw bedrijf. Ook als vestigingen zich buiten Nederland bevinden. Dat scheelt flink in de kosten! Het abonnement is ten slotte zeer flexibel. U kunt de mogelijkheden namelijk dagelijks bijstellen.

voicedata uw zakelijke telecommunicatie partner

Als u kiest voor een SIP Trunk, schakelt u van telefoonverbinding over op een internetverbinding. Daarbij kunt u kiezen voor nummerbehoud van uw eigen telefoonnummer(s). De betaling verloopt per telefoonlijn die wordt gebruikt. Het systeem is uiteraard te integreren op mobiele telefoons. Hierdoor zijn u en uw medewerkers niet langer verbonden aan één vaste werkplek en flexibel bereikbaar. voicedata geeft u daarbij de extra vrijblijvende service dat u ons 24/7 kunt bereiken bij calamiteiten. Mocht er dus iets niet goed gaan met de telefoonverbinding, dan kunt u ons ongeacht het tijdstip altijd om ondersteuning vragen.
Een SIP Trunk is mogelijk als uw huidige telefooncentrale een SIP-protocol ondersteunt. Dit is in de meeste gevallen zo. Is dit niet het geval? Dan kunt u toch voor een SIP Trunk kiezen met behulp van een SIP Converter. Op deze wijze wordt een SIP omgezet naar uw huidige telefooncentrale, waardoor u telefonisch kunt communiceren via de geavanceerde SIP Trunk van voicedata.

Voordelen SIP Trunk telefonie van voicedata:

  • 24/7 calamiteitendienst
  • Alternatief voor ISDN telefooncentrale
  • Begeleiding en ondersteuning bij de overgang
  • Geen limiet op het aantal telefoonlijnen op hetzelfde moment
  • Goedkope abonnementskosten
  • Gratis onderling bellen met één SIP Trunk
  • Ideaal voor grote bedrijven met grote klantenservice afdelingen of callcenters
  • Meer dan veertien jaar ervaring
  • Middels integratie op mobiel nog beter bereikbaar
Bent u opzoek naar een betrouwbaar en aantrekkelijk ISDN alternatief? Bekijk dan alle mogelijkheden van voicedata, waaronder een SIP Trunk. voicedata helpt u graag bij de overgang en biedt u op basis van uw wensen een passende offerte. Bekijk voor de volledige informatie onze website: voicedata.nl of neem telefonisch contact op, zodat we gelijk met u mee kunnen denken over de mogelijkheden!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.