Bedrijven en Bedrijfsleven

Snelroldeuren

maandag, 27-3-2017  

In een supermarkt worden veel producten die in het magazijn staan afgesloten met snelroldeuren. Snelroldeuren zijn namelijk erg handig om te gebruiken als er iets bij een bedrijf goed afgesloten moet worden maar waar wel makkelijk toegankelijk moet zijn. Snelroldeuren zijn bijvoorbeeld ideaal om goederen af te sluiten of technische apparatuur. Ze houden namelijk ook de ruimte op temperatuur. Als u bijvoorbeeld apparatuur wilt beschermen tegen koudere temperaturen, dan kunt u snelroldeuren gebruiken om dit te doen. Daarnaast zijn deze deuren ook makkelijk te plaatsen. Het is dan wel belangrijk dat u deze deuren bestelt bij een goed en kwalitatief hoog bedrijf. Als u een nieuw bedrijfspand heeft waar snelroldeuren heel handig zijn om te gebruiken dan kunt u deze het beste aanschaffen bij Labex. Dit bedrijf biedt namelijk snelroldeuren aan van een zeer goede kwaliteit. De deuren zijn ook explosieveilig, waardoor u ook brandbare spullen kunt bewaren achter deze snelroldeuren. De deuren van Labex rollen namelijk met 3 meter per seconden open. Dit is heel erg snel en dus erg praktisch als u een ruimte snel wilt kunnen afsluiten of juist snel wilt openen. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij vriesruimtes of koelruimtes. Omdat de temperatuur in de ruimte laag moet blijven moet er zo min mogelijk warmte binnenkomen. De deuren sluiten de ruimte ook goed en zorgvuldig af zodat er ook geen kou naar buiten kan gaan. Dit is dan ook weer energiebesparend en erg voordelig voor uw bedrijf. Deze deuren zorgen dus voor een ideaal klimaat voor alle goederen die u moet bewaren in een specifieke ruimte. Op de website van Labex kunt u het gehele aanbod aan snelroldeuren vinden en hoe u ze kunt bestellen.

Snelroldeuren en andere producten van Labex

Naast snelroldeuren worden er ook andere producten op de website verkocht. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan speedrollers, snelloopdeuren, pendeldeuren of strokengordijnen. Strokengordijnen zijn bijvoorbeeld handig om bepaalde delen van een ruimte makkelijker af te scheiden. Alle afscheidingsmanieren die aan worden geboden door Labex zijn isolerend. Dit betekent dat elke temperatuur makkelijk binnen de ruimte kan worden gehouden. Dit heeft als voordeel dat een ruimte niet helemaal koud wordt bijvoorbeeld. Ook zijn er overheaddeuren die heel geschikt zijn voor buiten. Deze houden namelijk de gewenste temperatuur binnen en zijn dan ook stevig beschermd tegen inbraken. Bij Labex kunt u dus zeker terecht voor allerlei afscheiding mogelijkheden voor een groot bedrijf. Als u benieuwd bent naar wat voor producten er nog meer aangeboden worden dan kunt u het beste naar de website gaan. Hier kunt u namelijk het gehele aanbod vinden van Labex.

Aangeboden diensten bij Labex

Labex is gespecialiseerd in het produceren van producten die nodig zijn voor grote bedrijven zoals supermarkten, die bepaalde goederen goed moeten kunnen onderhouden en op een bepaalde temperatuur kunnen laten zijn. Maar daarnaast kan Labex ook verschillende services aanbieden. Als u bijvoorbeeld snelroldeuren wilt laten monteren dan kunnen de gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf u hier bij helpen. Daarnaast kunnen ze ook verschillende delen van een gebouw goed onderhouden. U kunt bijvoorbeeld een onderhoudscontract opstellen zodat uw bedrijf gekeurd wordt op de juiste momenten. Ook kunt u altijd contact opnemen als er storingen zijn. Door het telefoonnummer te bellen die op de site vermeld staat kunt u direct een storing doorgeven en dan komen de medewerkers u helpen. Heeft u verder nog vragen over het bedrijf, de producten of diensten? Neem dan vooral contact op met Labex zodat u snel geholpen kan worden met uw vragen en problemen. U kunt contactgegevens vinden op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.