Vrije tijd en Hobby

Spa1001 – privé spa in Amsterdam voor volledige ontspanning in luxe

vrijdag, 25-1-2019  

Bent u op zoek naar een leuke, ontspannen en unieke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een babyshower of de viering van de trouwdag met uw partner? Zoek niet verder! Spa1001.nl is een mooie privé spa in Amsterdam in de wijk Osdorp Oost. Hier kunt u samen met een tweede persoon of met een groep van maximaal tien personen de volledige ontspanning zoeken en vinden! De spa is een luxe plek waar u volledig tot rust zult komen. Als u de privé spa in Amsterdam boekt dan heeft u de beschikking tot de volgende faciliteiten:

 • Heerlijk warme voetenbaden;
 • Weelderige jacuzzi;
 • Relaxte Finse sauna;
 • Elegante relaxbank;
 • Dromerige stoomcabine met sterrenplafond;
 • Luxe en warme privé loungeruimte.

U en uw partner of uw groep kunnen in de beslotenheid van elkaars aanwezigheid genieten van deze faciliteiten. Ook de loungeruimte is tijdens de reserveringsperiode alleen voor uw gebruik. U kunt hier eten en drinken bestellen en tot rust komen van een rondje wellness totdat u klaar bent voor ronde twee! Met een druk op de knop in de loungeruimte laat u weten dat u iets wilt bestellen en een van onze medewerkers zal tot uw beschikking staan. Het zal u en uw partner of groep aan niks ontbreken!

Verschillende luxe arrangementen in privé spa Amsterdam

Voor allerlei bijzondere gelegenheden kunt u een arrangement boeken bij privé spa Amsterdam. Denkt u bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeestje voor uw beste vriendin, een babyshower voor uw zus of als u iets te vieren heeft voor twee. Spa1001 biedt u de volgende arrangementen aan:

 • Privé arrangement voor twee;
 • Good Morning arrangement;
 • Spa & party arrangement;
 • Vriendinnen arrangement;
 • Spa1001 op maat.

Hoewel u kunt kiezen voor een volledig verzorgd arrangement, kunt u elk arrangement aanvullen met allerlei verzoeken. U kunt hierbij denken aan speciale versieringen in de privé lounge room voor uw trouwdag, afgehaald worden door een prachtige en luxe limousine of dat er een geweldig mooie bos rozen staat te wachten in de lounge ruimte. U kunt het zo gek niet bedenken of privé spa Amsterdam kan het voor u regelen. Spa1001 en haar medewerkers zullen er alles aan doen om de speciale gelegenheid zo bijzonder en relaxed mogelijk voor u in te vullen. Als u de spa doorgeeft wat u precies wilt, voor welke gelegenheid, met hoeveel personen en wanneer u dat wilt laten plaatsvinden, dan zal de spa alles in het werk stellen om u een onvergetelijke ervaring te geven.

Spa & party arrangement het meest populair

Hoewel de privé spa in Amsterdam u meerdere arrangementen kan aanbieden is het Spa & party arrangement het meest geboekte arrangement van Spa1001. Het arrangement biedt ruimte aan een groep van maximaal tien personen en heeft een duur van maar liefst vijf uur. Vijf uur lang kunt u samen met een groep familieleden of vriendinnen genieten van de privé spa in Amsterdam. U zult ontvangen worden met een drankje en zal een volledige uitleg en rondleiding krijgen van de accommodatie. De privé lounge zal versierd zijn in een door u aangegeven thema en zal huiselijk en warm voor u ingericht zijn. Het arrangement is aangevuld met een luxe high tea. Deze high tea wordt geserveerd in de beslotenheid van de privé lounge. In de lounge kunt u genieten van heerlijke zoete hapjes, hartige deegwaren en mooie bonbons welke begeleid worden door verschillende soorten thee. De bad- en doucheproducten kunt u oneindig vaak gebruiken en tot slot is het zelfs mogelijk om uw eigen muziek in de privé spa Amsterdam te laten draaien. Kortom: wacht niet langer en boek nu een arrangement. U zult heerlijk tot rust komen en een onvergetelijke ervaring hebben!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.