Marketing en Promotiemateriaal

Spandoeken maken kan geheel online!

maandag, 1-5-2017  

Bij de Spandoekgigant bent u van harte welkom als u graag spandoeken wilt maken. Spandoeken maken kan om zeer uiteenlopende redenen gedaan worden. Zowel particulieren willen zo nu en dan spandoeken maken om bijvoorbeeld een verjaardag of diploma-uitreiking mee te vieren. Commerciële bedrijven hebben hele andere doeleinden, bijvoorbeeld voor hun marketing in en rond hun bedrijfspand. Ook evenementenorganisatoren, festivalorganisaties en andere tijdelijke projecten kunnen een bedrijf waar ze spandoeken kunnen maken ongetwijfeld goed gebruiken. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en u bent bij dezen van harte welkom om gebruik te maken van onze service. Hoe dit precies werkt? Dat leggen we u graag even uit. U zult zien dat het eigenlijk een eitje is en dat zelfs een digibeet nog met onze website aan de slag kan gaan. U wilt aldus spandoeken maken. Wist u dat u bij ons al per stuk kunt bestellen? Is uw man binnenkort jarig en wordt hij Abraham, oftewel 50 jaar? Ga dan een spandoek ontwerpen via onze site. Plaats een foto van hem op het doek en zet er een vrolijke boodschap bij. Wij drukken vervolgens de spandoek af en sturen het zo spoedig mogelijk naar u op. Wist u dat u bijvoorbeeld vandaag nog voor 12:00 uur in de middag kunt bestellen zodat het de volgende werkdag al wordt thuisbezorgd? Des te meer spandoeken u overigens koopt, des te hoger de gemiddelde korting. Sterker nog, als het bedrag boven de €75, – uitkomt, dan zijn er geen verdere verzendkosten aan verbonden. Die komen geheel op onze conto!

Via onze website snel spandoeken maken

Tot dusver hebben we het met name gehad over het verhuisdozen voor de verjaardag van uw partner. Maar u kunt tevens spandoeken maken vanwege:

  • De geboorte van uw zoon of dochter,
  • Omdat uw kind is geslaagd voor de basisschool, middelbare school of hoger onderwijs,
  • Omdat uw ouders een bijzonder jubileum hebben zoals een gouden huwelijk.

Dit zijn slechts een aantal voor de hand liggende redenen. Misschien gaat u binnenkort protesteren of demonstreren of wilt u spandoeken maken om uw favoriete sportheld of sportclub in het stadion aan te moedigen. Zo zijn er vele redenen te bedenken. Ook voor bedrijven is het online spandoeken maken een uitkomst. U beschikt waarschijnlijk niet over een printer op het werk die dergelijke opdrachten aan kan. U hebt ten eerste een zeer groot apparaat nodig en daarnaast moet u zowel op papier als op textiel kunnen drukken. Een spandoek kan immers van zeer verschillend materiaal vervaardigd worden. We bieden u de mogelijkheid om zowel uw ontworpen design te uploaden als om het design via onze site samen te stellen.

Leuk voor jong en oud

Weet u nog niet zo goed wat u precies qua design wilt? Dan kunt u wellicht wel wat inspiratie gebruiken. Kijkt u daarom even op onze website want u vindt er vele voorbeelden van spandoeken die we in het verleden hebben gedrukt voor zowel particulieren als bedrijven. Hebt u hier verder nog enige vragen over en ziet u ze niet beantwoord staan op de website? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Voor het uploaden van zeer grote bestanden hebben we een apart e-mailadres. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar in de ochtenden tijdens weekdagen. Wilt u de verzendkosten liever niet betalen en woont u in Almelo of een andere stad in Twente? Dan kunt u bij ons langskomen in Almelo om de bestelling af te halen. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Dan liggen ze voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.