Mens en gezondheid

Standbouw in Den Haag; kies voor Hartman

dinsdag, 31-7-2018  

Homepage

“Het bedrijf Hartman is een bedrijf dat zijn wortels heeft liggen in het jaar 1938. Ja, u hoort het goed. Deze lange geschiedenis maakt dat het bedrijf vele jaren ervaring heeft in onder andere standbouw in Den Haag. Voor wie zich afvraagt wie er aan de wieg van Hartman staat; dat is Koos met dezelfde achternaam. Koos startte in 1938 een reclamebureau en dat werd later aan zijn zoon overgedragen die het stokje met plezier van hem overnam en zich ontfermde over dit familiebedrijf alsof hij nooit anders had gedaan. Standbouw in Den Haag slechts een van de diensten waarvoor u bij Hartman terecht kunt. Samenvattend kunnen we zeggen dat u bij Hartman terecht kunt voor lichtreclame. Even een aantal van de diensten van Hartman op een rijtje.

  • Raambelettering
  • Autobelettering
  • Reclameborden
  • Standbouw

Standbouw en andere lichtreclame

Bent u op zoek naar standbouw voor bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of een symposium. Dan bent u bij Hartman helemaal op het juiste adres. U kunt hier terecht voor standbouw en wij werken zowel in het binnenland als in het buitenland. De dienst, standbouw, is een dienst die wij sinds twintig jaar aanbieden. U kunt zich dus wel voorstellen dat wij over de nodige ervaring en over de nodige kennis beschikken die ons een expert op het gebied van standbouw maakt. Hartman is een bedrijf dat graag meedenkt met haar klanten. Wanneer er een bepaalde vraag is zoals een vraag naar standbouw, dan hebben klanten vaak nog niet echt een concreet idee van de mogelijkheden. Ze willen dus graag geholpen worden en van ons horen wat de mogelijkheden precies zijn. Dat is dan ook de reden dat wij op onze website verschillende foto’s hebben geplaatst. Ook vindt u op de website voorbeelden van standbouw voor beurzen en tentoonstellingen. Een stand kan een visitekaartje zijn voor het bedrijf of een dienst u meer bekendheid wilt geven. In een situatie of gelegenheid zoals een beurs komen de juiste mensen bij elkaar die wellicht geïnteresseerd zijn in dat product of in die dienst. We denken met u mee over hoe de stand vorm te geven en daarbij kijken we natuurlijk ook altijd naar de doelgroep. Wie zijn de mensen die u wilt aanspreken. Daarom baseren wij de standbouw.

Uw product of dienst in het licht zetten

Bij Hartman zetten wij uw product of dienst letterlijk in het licht. Lichtreclame is wat ons betreft de meest genuanceerde reclame de u kunt kiezen en er is zo veel mogelijk met deze manier van reclame maken. Dat zult u zelf ook al wel zien. Voor ieder bedrijf is het belangrijk om na te denken over de juiste exposure. Maar ook doen gemeenten een beroep op de diensten van Hartman. Omdat wij zo veel ervaring hebben, is het wel heel erg prettig dat we met u mee kunnen denken en werkelijk alle mogelijkheden kunnen aanreiken die passend zijn voor uw vraag. We leven in tijden van snelle verandering en dat heeft met de jaren ook voor ons als bedrijf meer mogelijkheden met zich meegebracht. Dat vinden we heel erg leuk en we spelen dan ook graag in op alle mogelijkheden die de technologische vooruitgang met zich meebrengt. Wat kunnen we voor u betekenen. Als u meer wilt weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en dan helpen wij u heel erg graag verder. Wij hechten grote waarde aan een goede service en een goed klantcontact. Bekijk op de website even de mogelijkheden en de foto’s om alvast een idee te krijgen van wat wij doen.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.