Woning en Tuin

Subsidie voor de prijs van zonnepanelen

vrijdag, 28-10-2016  

solar-drenthe - Prijs zonnepanelenOm de aankoop van zonnepanelen te stimuleren heeft de overheid een subsidie vastgesteld waar zowel bedrijven als particulieren gebruik van kunnen maken. Hiermee garandeert de overheid je een totale opbrengstprijs per kWh voor een periode van 15 jaar. Dit maakt het voor veel mensen zeer aantrekkelijk om naar de prijs van zonnepanelen te informeren. Bij Solar-Drenthe krijg je niet alleen zonnepanelen van een uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens voor een zeer goede prijs. Naast de subsidie die je van de overheid krijgt, begin je dan meteen met geld besparen op jouw energieverbruik. Energie is iets dat we allemaal gebruiken. Door de verschillende energiemaatschappijen in Nederland kan het per huishouden nog al eens verschillen wat we precies betalen voor energie. Een ding is zeker: met de juiste prijs voor zonnepanelen ben je een stuk goedkoper uit. De prijs voor zonnepanelen wordt door verschillende factoren bepaald:

  • De kwaliteit van het materiaal
  • De levensduur
  • Het vermogen
  • Het gewenste rendement
  • Potentiële subsidies

De potentiële subsidies die er zijn, hebben we hierboven al besproken. Maar ook de andere factoren zijn zeker van belang voor jouw portemonnee. De laagste prijs voor zonnepanelen wil niet direct zeggen dat het ook de beste keuze is om te maken. Er zijn een aantal zaken die je mee moet nemen in deze keuze. Denk bijvoorbeeld aan het vermogen dat je nodig hebt en wat het rendement is dat jij graag wilt behalen. Vergeet ook niet om de levensduur en de kwaliteit van de zonnepanelen mee te nemen in je beslissing. Dit kan een groot verschil maken in je uiteindelijke keuze.

De prijs van zonnepanelen in jouw situatie

Of je nu voor zonnepanelen kiest als particulier of als bedrijf, het is belangrijk dat je je goed laat informeren over de mogelijkheden. Bij Solar-Drenthe staan ze altijd voor je klaar om je te voorzien van meer informatie toegespitst op jouw situatie. Zoals we hierboven al schreven: de winst die jij kunt maken is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid energie die je verbruikt en hoeveel je daarvoor betaalt. De medewerkers van Solar-Drenthe zullen dit allemaal meenemen in hun berekening. Uiteindelijk krijg jij dan van hen een plan op maat. De prijs voor zonnepanelen verschilt nogal. Er zijn tenslotte uiteenlopende soorten panelen op de markt. Bij Solar-Drenthe kunnen ze je hier veel meer over vertellen. De verschillende soorten zijn gepast voor variërende situaties. Het is dus belangrijk om je goed te laten informeren voordat je je keuze maakt.

Meer weten over de prijs van zonnepanelen

De beste tip die wij je kunnen geven, is om contact op te nemen met de ervaren medewerkers van Solar-Drenthe. In een persoonlijke gesprek kunnen zij je veel meer vertellen. Maar dat is natuurlijk niet het enige waar zij je mee kunnen helpen. Denk ook aan het plaatsen en leveren van de panelen. De prijs van zonnepanelen die je hier ziet is zeer aantrekkelijk. Het is een investering die je maakt, maar uiteindelijk kan je dat een hoop rendement opleveren en dat is waar je voor gaat. Met de subsidie van de overheid erbij kan je al snel een hoop geld in je zak steken en dat kun je weer aan andere zaken besteden. Een goede prijs voor zonnepanelen vind je dus bij Solar-Drenthe. Kijk op de website voor meer informatie of neem contact met ze op per telefoon of email. Zij helpen je dan graag verder. Dit is de plek voor de beste prijs voor zonnepanelen. Maak hier dus gebruik van en zie zelf hoeveel geld je kunt besparen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.