Marketing en Promotiemateriaal

Tampondruk

donderdag, 28-5-2015  

Tampondruk. Dit is waarschijnlijk niet wat u denkt, want het gaat hier om een printtechniek die wordt toegepast als een zeefdruk niet mogelijk is. Tampondruk is, in tegenstelling tot zeefdruk, ook toepasbaar op gekromde oppervlakten. Of bijvoorbeeld een oppervlak met een bolling of andere geprofileerde stukken. Tampondruk is dan bij uitstek de printmethode die je daarbij in moet schakelen. Heb je wel eens overwogen om producten in te zetten als promotie, en wil je daar graag het logo of embleem van het bedrijf, de instantie of club waar je voor werkt gebruiken? Het draait hier natuurlijk niet om een poster, want dat kun je gewoon bedrukken met de zeefdruk techniek. Nee, als je op zoek bent naar het printen op moeilijke voorwerpen, dan biedt Tampondruk de oplossing voor je probleem! Neem eens een kijkje bij VK Print, want dit bedrijf is gespecialiseerd in bijna alle mogelijke toepassingen van printen. De wondere wereld van kleur, pixels en print is hun zeker niet vreemd! Met dit bedrijf is het verzorgen van die leuke promotie voor je bedrijf een peulenschil. Denk daarbij eens aan artikelen als balpennen, glazen of notitieboekjes. Of van die sleutelhangers: zo zal iedereen altijd aan je denken elke keer dat zij de sleutels gebruiken. VK print kan daadwerkelijk de meest uiteenlopende producten bedrukken. Tampondruk is meestal echter wel het meest geschikt voor kleine, kunststof voorwerpen. USB-sticks en andere dit soort producten zijn uitermate geschikt voor relatiegeschenken die bedruk zijn met de tampondruk techniek. Voor meer opties kun je eens kijken in het uitgebreide assortiment van VK Print, of bekijk hun portfolio. Zo kun je meteen zien wat ze al hebben bedrukt en of er iets tussen zit dat ook jou aanspreekt. Want dat is natuurlijk wel zo belangrijk! Ga daarom vandaag nog naar de website van VK print en kies voor tampondruk!

Voordelen van tampondruk

Tampondruk biedt vele voordelen vergeleken met andere mogelijkheden om te printen. Zo is het bedrukken met tampondruk veel hoger in resolutie dan een zeefdruk. Want u wilt toch ook dat de afbeelding haarscherp is? Dit geeft een extra mooi resultaat. Bovendien is het kostentechnisch zeer interessant om je eens te verdiepen in tampondruk. Want als je meerdere kleuren wilt gebruiken, loopt het bedrukken van artikelen al snel in de kosten! Een ontwerp met meerdere kleuren kun je daarom maar beter door middel van tampondruk laten maken. Zo bespaar je kosten en krijg je en zeer scherp ontwerp ervoor terug. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren: ga daarom snel naar de website van VK Print en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Tampondruk van VK Print is kwalitatief zeer hoog en dat tegen een redelijke prijs! Dit bedrijf laat u nooit voor een dichte deur staan en gaat voor u door het vuur om die perfecte tampondruk te leveren. Want het is te gebruiken voor allerlei vormen. VK Print maakt gebruik van uiteenlopende technieken en de mogelijkheden zijn dan ook enorm. Rond, bol, uitstaand, hol; je kan het zo gek niet bedenken of met tampondruk zijn deze oppervlakten te bedrukken. Het is met VK Print echt een fluitje van een cent. Niet alleen voor producten ter promotie, maar ook in de industriële wereld kun je producten inzetten die voorzien zijn van tampondruk. Het is ideaal en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast krijg je haarscherpe opdrukken op de producten. Je begrijpt het al: alleen maar voordelen, voordelen en nog eens voordelen. Ga snel naar de website van VK Print en ontdek het geheim van dit bedrijf zelf. Ook kun je hier eens kijken wat dit bedrijf voor je kan betekenen.

Wacht niet langer

Je hebt een te gek idee voor de promotie van je bedrijfje? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Neem dan eens contact op met VK Print. Want die bedrukte bidons komen er natuurlijk niet vanzelf. Bij VK print kun je altijd terecht met je vragen en klantvriendelijkheid hebben ze dan ook hoog in het vaandel staan. Overigens doet VK Print niet alleen aan tampondruk, maar zijn ze er voor veel meer toepassingen in de printwereld. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een mogelijkheid bij dit bedrijf. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring en weten dus precies wat de beste technieken zijn voor de juiste producten. Bovendien zijn ze helemaal up-to-date wat betreft de technologie. De vakkundige medewerkers zorgen er elke dag opnieuw voor, dat jouw bestelling snel en nauwkeurig wordt bedrukt. Zo krijg je een artikel dat helemaal naar jouw wensen is gemodelleerd, dat is wel zo fijn toch? Bij VK Print is de klant nog echt koning en daarom zien zij de vaste klantenbasis al jaren gestaag groeien. Wat zijn nog meer voordelen van dit bedrijf? Denkt daarbij eens aan de volgende dingen:

  • scherpe prijzen
  • flexibel
  • snel en nauwkeurig
  • meer dan 20 jaar ervaring

De klant profiteert bij ons dus van meerdere voordelen. Door onze ruime ervaring weten wij dat het flexibel opstellen zeer belangrijk is voor de klant. Bij ons gaat de communicatie met de opdrachtgever dan ook altijd van een leiendakje. Ook hebben wij alle onderdelen van het drukproces onder één dak. Zo hebben wij de ultieme controle tijdens het hele proces van bedenken, bedrukken tot het verpakken en verzenden. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld of een bepaald materiaal wel bedrukt kan worden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.