Bedrijven en Bedrijfsleven

Tassen bedrukken

dinsdag, 20-2-2018  

Katoenen tassen bedrukken: extra 155gr/m2 kwaliteit!

Tassen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo is een uitstekende manier om te zorgen voor extra naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Elke ondernemer krijgt er natuurlijk mee te maken, met de vraag hoe hij of zij er voor kan zorgen dat de eigen onderneming bij zoveel mogelijk mensen bekendheid krijgt. Want je product kan nog zo goed zijn of je kunt nog zo uitblinken in de diensten die je levert, als niemand van jouw bestaan op de hoogte is, dan helpt dat natuurlijk allemaal helemaal niets. Nu zijn er verschillende manieren om je naamsbekendheid te vergroten en tassen bedrukken met je naam of logo is daar een van. Sterker nog, het is misschien zelfs wel een van de beste manieren om hiervoor te zorgen. Uiteraard heb je diverse andere opties, zo kun je bijvoorbeeld overwegen om reclamespotjes te laten maken of om flyers of folders te verspreiden. En ook kun je natuurlijk advertenties laten plaatsen in plaatselijke kranten om zo de nodige potentiële klanten te bereiken. Maar zeg nu eens eerlijk, hoe goed bekijk je zelf de advertenties in de krant? Vaak lees je daar zo overheen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor reclamespotjes, vaak wordt er weggezapped of de radio wordt eventjes zachter gedraaid tijdens het reclameblok. En flyers en folders belanden ook heel vaak ongelezen bij het oud papier. Tassen bedrukken laten is dan echt een veel betere optie.

Tassen bedrukken als relatiegeschenk

Kiezen voor tassen bedrukken of voor andere relatiegeschenken is dan een beter idee en een tas is dan toch wel een van de beste opties die je hebt. Iedereen zal het waarderen als hij een geschenk krijgt van een bedrijf waar hij of zij een aankoop heeft gedaan of een dienst heeft afgenomen, het is een leuke blijk van waardering. Maar een relatiegeschenk doet zijn werk pas echt goed, als het in contact komt met andere mensen dan de directe ontvanger en dat is wat tassen bedrukken zo geslaagd maakt. Als je bijvoorbeeld kiest voor de katoenen tas met een opdruk van jouw logo of naam, dan is de kans heel groot dat mensen het echt gaan gebruiken. Plastic tasjes worden immers niet meer weggeven in de winkel, dus mensen hebben toch andere tasjes nodig en waarom dan niet die van jou? Een exemplaar van katoen is gemakkelijk mee te nemen en er kunnen redelijk wat boodschappen in. Lopen ze vervolgens met de tas om de schouder door de winkelstraat, dan kan iedere passant jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam zien staan en zo breidt je je naamsbekendheid dus uit, zonder daar zelf heel veel voor te hoeven doen. Daarom is tassen bedrukken zo’n goede keus!

Ecologische keus

Wie zich wel eens verdiept heeft in de productie van katoen, weet echter dat dit voor het milieu niet de meest gunstige optie is. Laat jij tassen bedrukken, dan is het daarom goed om te kiezen voor exemplaren die van biologisch of organisch katoen gemaakt zijn. Dat is voor de natuur wel zo prettig! Bij Ecorelatiegeschenken.be kun je uit verschillende opties kiezen als je ecologische katoenen tassen bedrukken wilt laten. Je hebt bij hen de keus uit:

  • verschillende kleuren
  • verschillende groottes
  • verschillende modellen

Daarnaast kun je zelf natuurlijk bepalen hoe de opdruk er uit komt te zien, of dit in zwart/wit gebeurt of in kleur. Ook kun je zelf bepalen hoeveel exemplaren je wilt laten maken. Dit kan bij hen al vanaf 25 stuks, dus ook kleinere bedrijven kunnen uitstekend bij hen terecht! Ben jij op zoek naar een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen, dan is tassen bedrukken en uitdelen als relatiegeschenken dus echt een aanrader!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.