Ondernemers en Particulieren

Ted Biesterbos

dinsdag, 20-6-2017  

Al jaren is Ted Biesterbos actief in het realiseren van succesvolle ontwikkelingsprojecten. Ted Biesterbos is daarbij niet gericht op het vinden van een snelle manier om projecten te realiseren, maar wil met zijn projecten verhalen vertellen en aansluiten op de gehele beleving van de bezoeker of bewoner. Deze droom zie je terug in al het werk dat Biesterbos, het bedrijf dat in 1991 is opgericht door Ted Biesterbos, realiseert. Wilt u meer weten over Ted Biesterbos, de projecten en de werkwijze van het bedrijf? Lees dan verder op de website of bekijk direct de website één van de projecten van het bedrijf van Ted Biesterbos.

De levensloop van Ted Biesterbos

Na zijn middelbare schoolperiode ging Ted Biesterbos aan de hogere technische school studeren. Hier behaalde hij in 1988 zijn diploma, waarna het ondernemerschap lonkte. Al vrij snel na het behalen van zijn diploma richtte Ted Biesterbos de Biesterbos Groep bv op, waar hij tot op de dag van vandaag algemeen directeur van is. Dit gebeurde in 1991. Het succes van Ted Biesterbos is voornamelijk te danken aan zijn eigen passie voor het vak, zijn inzicht in mogelijkheden die verschillende plekken te bieden hebben en zijn lef om hierin soms risico’s te nemen. Op deze manier is het bedrijf van Ted Biesterbos snel gegroeid naar een onderneming die projecten ontwikkelt door heel Nederland.

Vele bijzondere projecten, elk met een eigen stem

De projecten die Ted Biesterbos met zijn bedrijf door de jaren heen heeft gerealiseerd zijn er te veel om op te noemen. Echter hebben alle projecten één gemeenschappelijk kenmerk. In alle projecten die Ted Biesterbos en zijn team aangaan, gaan ze op zoek naar een manier om een plek te creëren waar de beleving centraal staat. Beleving en omgeving maakt volgens Ted Biesterbos dat mensen prettig kunnen leven, wonen en werken en bij Ted Biesterbos draait het daarom niet alleen om het plaatsen van mooie gebouwen. Eén van de projecten van Ted Biesterbos waarin dit goed terug te zien is, is Aan de Hage, een project in hartje Castricum. Wanneer u beslist hier te gaan wonen heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Iets wat Ted Biesterbos graag zo ontwerpt en realiseert. De mogelijkheden die Ted Biesterbos ziet in alle verschillende projecten maakt dat de Biesterbos Groep bv tot op de dag van vandaag blijft groeien.

Maak kennis met Biesterbos

Sinds 1994 is Ted Biesterbos met zijn bedrijf gevestigd in Limmen. Deze plek koos Ted Biesterbos vanwege de landelijke locatie, die toch slechts op een half uur van Amsterdam ligt. Ook bij het eigen kantoor is over alles nagedacht en moet de beleving kloppen met de functie. Ted Biesterbos wil dan ook een locatie waarbij zowel klant als werknemers zich thuis voelen en die inspirerend werkt. In Limmen kunt u Ted Biesterbos dan ook regelmatig vinden.

Het bedrijf van Ted Biesterbos is voor meer informatie bereikbaar via 072 502 40 80 of info@biesterbos.nl. Meer informatie over de projecten van dit bedrijf kunt u ook vinden op de website van Biesterbos

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.