Bedrijven en Bedrijfsleven

Tips voor als je wil trouwen in Twente

woensdag, 27-6-2018  

Trouwen in Twente - De Bebsel

Heb je weleens gedacht aan trouwen in Twente? Daar is veel voor te zeggen, want in deze streek in het oosten van het land is ontzettend veel te beleven. Er zijn onnoemelijk veel mogelijkheden als het gaat om trouwen in Twente. Een goede reden om bijvoorbeeld te trouwen in Twente is bijvoorbeeld de centrale ligging. Als je familie in het hele land hebt, in Groningen, maar ook in het zuiden en westen van het land, is Twente zeker een goede optie. Vanuit diverse hoeken van het land is dit gebied goed bereikbaar. Je wil het je gasten natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken, dus het is zeker verstandig om bij een bruiloft hier rekening mee te houden. Maar daarbij is trouwen in Twente zeker een goed idee als je van rust en natuur houdt. Je hebt er prachtige panden met veel uitstraling waar je een trouwerij kunt organiseren. En de natuur in Twente is prachtig. Je hebt er veel groen en dat is precies wat veel mensen willen als het om hun bruiloft gaat. Het is heel fijn om het groen als decor van de mooiste dag van je leven te hebben. Bovendien komen er meestal veel gasten, dus dan is het heerlijk om de ruimte te hebben. Dit zijn al zeker goede redenen om eens na te denken over trouwen in Twente.

Trouwen in Twente is een feest bij De Bebsel

Als je een trouwerij te plannen hebt, zijn alle tips waarschijnlijk welkom. Het is zo’n geregel, er moet ontzettend veel gebeuren. Dat het soms overweldigend kan zijn omdat er zo veel te kiezen is. Als je erover nadenkt om te trouwen in Twente, is het heel goed om eens naar de site van De Bebsel te gaan. Want hier kun je eigenlijk een totaalpakket krijgen. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk en ga voor een bedrijf dat van alles en nog wat voor je kan regelen. Zo hoef je geen peperdure weddingplanner in te schakelen, maar kun je bij een partij allerlei taken neerleggen, zoals:

  • Zalen voor diverse aantallen mensen
  • Verzorging muziek en entertainment
  • Mogelijkheden diner of buffet

De Bebsel heeft diverse zalen voor je, die geschikt zijn voor uiteenlopende aantallen mensen. Dus je kan hier zowel een feest geven voor 15 man, als voor 400 personen. Dat is natuurlijk ideaal, vooral als je nog niet precies weet hoe groots je wil trouwen in Twente, is het fijn om een pand te hebben met meerdere opties. Daarbij is het ook heel prettig dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een (muzikaal) optreden, want ook dat kunnen ze voor je regelen. Ook wil je je gasten natuurlijk goed verzorgen en daar is het eten een belangrijk onderdeel van. Op dit vlak kan De Bebsel je ook zeker van dienst zijn want er zijn diverse mogelijkheden om het eten voor de gasten te verzorgen.

Maak er een prachtige bruiloft van

Mocht je interesse hebben in trouwen in Twente, dan kun je gelijk al een eerste stap zetten, door naar de site van De Bebsel te gaan. Je kunt hier mooie foto’s vinden van het pand en de zalen dus dan krijg je gelijk een goed beeld. Ook lees je hier allerlei informatie over de mogelijkheden. Het is namelijk ook mogelijk om De Bebsel in te schakelen als je al een andere locatie hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf en je wensen kenbaar maken. Dan gaan zij kijken wat ze allemaal kunnen doen om er een prachtige en memorabele bruiloft van te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.