Vrije tijd en Hobby

Traiteur Maastricht

dinsdag, 6-3-2018  

Niet iedereen houdt van koken, zeker niet voor een grote groep. Toch kunt u er soms niet omheen, bijvoorbeeld wanneer u een feest geeft, of een groot evenement organiseert. Sommige mensen trekken het liefst zelf het schort aan, maar het is volkomen logisch dat u dit werk liever uit handen geeft. U heeft dan meer tijd voor de gasten en voor uw rol als gastheer of gastvrouw. Bent u op zoek naar een traiteur in Maastricht? Party- & eventcatering Laeremans is van de partij. Al meer dan 40 jaar actief in het vak, maar nog altijd vol inspiratie en passie. Een traiteur is een chef-kok die uitmuntende maaltijden aan huis verzorgt. Vroeger deed men dat exclusief voor de adel, maar tegenwoordig kan iedereen een traiteur in Maastricht inhuren! Wat maakt Laeremans zo uniek?

  • Bijzondere gerechten en specialiteiten
  • Partyplanners in hart en nieren
  • Serviesgoed en aankleding inbegrepen

Het bedrijf heeft een aantal bijzondere gerechten op het menu staan. Daarbij kunt u denken aan verschillende soorten zakouski en een aantal overheerlijke amuses. Uiteraard is het ook mogelijk een koud- of warm buffet te reserveren, of om heerlijk te dineren. Een vaste en deskundige groep medewerkers houdt alles nauwlettend in de gaten en springt bij waar dat nodig is. U kunt ervoor kiezen om het feest zelf te organiseren, maar u kunt dat ook uit handen geven. Daarbij gaat het niet alleen om logistiek, maar ook om de aankleding van het feest. Wilt u prachtige decoraties zonder de keuzestress? Dan bent u bij deze traiteur uit Maastricht aan het juiste adres. Kortom: wilt u een bijzonder evenement opzetten in de omgeving van Maastricht? Surf dan naar traiteurlaeremans.nl en bekijk de menukaart. U vindt daar meer informatie over het team en de werkwijze van het bedrijf. U kunt ook een prijsopgaaf opvragen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. In een handomdraai heeft u een professionele traiteur in Maastricht gereserveerd.

Traiteur Maastricht: de werkwijze

Hoe gaat deze traiteur uit Maastricht precies te werk? Allereerst heeft u een kennismakingsgesprek. Dat gesprek kan gewoon in uw woning plaatsvinden, zodat u daar geen moeite voor hoeft te doen. Tijdens dit gesprek worden diverse zaken besproken. U geeft bijvoorbeeld aan of u het feest ergens op locatie wilt houden, of bij uw thuis. Ook laat u weten of u gebruik wilt maken van serviesgoed, aankleding of andere decoraties. Tot slot bepaalt u hoeveel medewerkers bij het feest aanwezig moeten zijn. Deze traiteur in Maastricht houdt alle randzaken nauwkeurig in de gaten. Na het gesprek ontvangt u een offerte. Daarna kunt u deze nog aanpassen, door bepaalde diensten toe te voegen of juist weg te halen. U weet dus precies hoeveel het feest gaat kosten. U komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Tot slot krijgt u een definitieve offerte toegestuurd en deze kunt u accepteren of afwijzen. Daarna gaat deze traiteur uit Maastricht voor u aan de slag. Uw gasten worden helemaal in de watten gelegd; zij zullen nog lang napraten over uw indrukwekkende feest!

Direct in contact met Laeremans

U bent slechts drie klikken verwijderd van een prachtig evenement. Eerst klikt u op de link in dit artikel en daarna klikt u verder naar het kopje ‘Contact’. Daar vindt u niet alleen een kaart met daarop de vestigingsplaats van het bedrijf, maar ook een e-mailadres en een telefoonnummer. U klikt op het e-mailadres en voilà: u kunt beginnen met brainstormen. Deze traiteur uit Maastricht denkt voortdurend met u mee en schikt zich naar al uw wensen. Party- & eventcatering Laeremans; voor een ultiem geslaagde avond!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.