Vrije tijd en Hobby

Trek klanten aan met de juiste terraskussens

donderdag, 31-5-2018  

terraskussens - outdoorkussens - Voor Lounge & Outdoor Kussens op maat!

Als je een horecaonderneming hebt met een terras en als je om je heen ook allemaal horecabedrijven hebt met ieder hun eigen terras, dan moet je je gaan onderscheiden. Je moet dus weten wat gasten naar jouw terras trekt. Over sommige zaken heb je geen controle. Als je de hele dag door geen zon op je terras hebt, dan sta je meteen met 1-0 achter, want als gasten ergen naar kijken, dan is het de hoeveelheid zon. Dus als je gasten bij de buurman een plekje in de zon kunnen bemachtigen, dan kun je er donder op zeggen dat ze daar gebruik van zullen maken. Alleen op hele hete dagen zoeken mensen juiste schaduw op en op dat moment ben jij weer in het voordeel. Maar schaduw is eenvoudig met een parasol te creëren, dus de concurrent is daardoor beter af. Hij/zij heeft immers zowel zon als schaduw. Maar er zijn ook zaken die je wel in de hand hebt en waardoor je ervoor kunt zorgen dat mensen naar jouw terras toekomen. De uitstraling van je terras is dan ook enorm belangrijk. Als je alles netjes verzorgt, mooie moderne meubelen aanschaft en een gezellige en vooral comfortabele uitstraling creëert, dan zullen de gasten vanzelf naar je terras komen. Die uitstraling van comfort is relatief eenvoudig te realiseren met behulp van terraskussens. Als je een terras hebt met allemaal witte plastic stoeltjes, dan creëer je daarmee een armoedige en vooral oncomfortabele uitstraling. Maar als je mooie loungebanken neerzet met gezellige en kleurrijke terraskussens, dan creëer je juist een uitnodigende sfeer. Die terraskussens zijn dus ook een stuk meer dan alleen een beetje decoratie. Nadat de kussens en de totale uitstraling ervoor hebben gezorgd dat mensen naar je terras komen, zorgen diezelfde terraskussens er ook voor dat ze lekker lang blijven plakken. Als je eenmaal lekker zit, en het is mooi weer en je geniet van je drankje, waarom zou je dan opstaan? Je kunt lekker wegdommelen en je overgeven aan het moment. Maar als je op een oncomfortabele stoel zit, dan drink je snel je drankje en ga je weer verder. Mensen die echter blijven plakken zorgen voor een goede omzet, want ze bestellen meer. Dus terraskussens zijn voor een terras enorm belangrijk. Het is dan ook van belang dat je de juiste terraskussens koopt voor jouw terras. De kleur moet goed zijn en natuurlijk moet ook de kwaliteit in orde zijn. Daarom doe je er goed aan om terraskussens te bestellen via outdoorkussens.com.

De beste terraskussens in verschillende soorten en maten bestel je via outdoorkussens.com

Een terras bevindt zich in de buitenlucht en buiten regent het af en toe, je hebt te maken met zonlicht en de hele dag door worden de kussens gebruikt door mensen die er op zitten. Daarom kun je het beste kiezen voor terraskussen van outdoorkussens.com, want deze zijn:

  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend
  • Schimmelwerend
  • Eenvoudig schoon te houden

Daarnaast kun je kiezen voor verschillende kleuren en patronen. Dat betekent dus ook dat je kunt kiezen voor terraskussens die goed passen bij de kleuren van je restaurant of hotel. Al met al is het dan ook een zeer goed idee om de kussens te bestellen via outdoorkussens.com.

Bekijk de site en ontdek de vele mogelijkheden

Via de site kun je het snelste ontdekken wat er zoal mogelijk is. Dat maakt het dan ook een goed idee om deze site tijdens een oriëntatiefase te bekijken. Dan zie je ook meteen wat je allemaal zou kunnen doen voor jouw terras en later kun je alles dan ook meteen bij outdoorkussens.com bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.