Vakantie en Recreatie

Turkije visum

vrijdag, 15-5-2015  

Wie op vakantie wil naar Turkije, moet een visum aanvragen. Een visum is een document dat een reiziger toestemming geeft om een land binnen te gaan. Er zijn diverse soorten visa, maar in veel gevallen zal het voor reizigers om een toeristenvisum gaan. Dat document is drie maanden geldig. Hiervoor moet u zich vaak melden bij de ambassade van het land van uw keuze. In sommige gevallen kost het veel tijd en geld om een visum te regelen. Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken voor u een bezoek kunt brengen aan Turkije: visum regelen, uw tas inpakken en een hotel reserveren. Om te genieten van uw vakantie en een bezoek te brengen aan Turkije, visum aanvragen en alle andere zaken die u moet regelen, kunt u een aantal opties gebruiken. Een daarvan is gebruik maken van een online dienst van Online Visum-Turkije. Deze vindt u op webadres https://www.onlinevisum-turkije.nl/. Via deze website kunt u binnen 24 uur in het bezit zijn van een document waarmee u Turkije in kunt. Via https://www.onlinevisum-turkije.nl/ zult u zien hoe gemakkelijk het is om een aanvraag te doen voor een reisdocument voor Turkije. Visum aanvragen voor Turkije is geen ingewikkelde procedure, maar een visum regelen via internet bespaart u moeite en tijd. Hieronder leest u mee over de werkwijze van de website en de voordelen van het online aanvragen van een visum voor Turkije. Visum en andere benodigdheden zijn slechts een dag van u verwijderd!

Turkije visum online aanvragen

Als u ervoor kiest uw visum online aan te vragen via https://www.onlinevisum-turkije.nl/ profiteert u van de volgende voordelen:

  • geen bezoek aan de ambassade nodig
  • gemakkelijk vanuit huis te regelen
  • binnen 24 uur in het bezit van een E-visum
  • het E-visum wordt naar u opgestuurd
  • aanvraagformulier in het Nederlands
  • meerdere betaalmogelijkheden
  • voordeliger dan andere aanbieders

Vanaf oktober 2014 is het niet meer mogelijk op het vliegveld in Turkije een visum te kopen. Dit moet u nu vooraf regelen. Er is een beperkte geldigheidsduur verbonden aan het visum voor Turkije: Turkije is te bezoeken in een aaneengesloten periode van 90 dagen, binnen een tijdsbestek van 180 dagen. U kunt dus grofweg drie maanden verblijven binnen een half jaar dat u de aanvraag van het visum gedaan hebt. Turkije is voor vakantiegangers de hele zomer te bezoeken. Een visum kost slechts 23,95 euro per persoon. Voor elk persoon dat naar Turkije gaat moet apart een visum worden aangevraagd. Het is niet mogelijk om kinderen mee te laten reizen op visa van de ouders. Elk kind, ongeacht de leeftijd, moet in het bezit zijn van een reisdocument bij het bezoeken van Turkije. Visum voor elk gezinslid is met een prijs van 23,95 euro via https://www.onlinevisum-turkije.nl/ een zeer voordelige koop. Met dit visum kunt u zich overal naartoe bewegen binnen dit land. U hoeft voor binnenlandse reizen doorgaans geen aparte reisdocumenten meer aan te vragen. Wel is het belangrijk u in te lezen als u naar bijzondere gebieden binnen Turkije gaat, zoals Cyprus, andere eilanden en het binnenland. Zo weet u zeker dat u een prettige vakantie tegemoet gaat, zonder dat u nog meer administratieve zaken moet regelen in Turkije, visum of andere reispapieren.

Spoed en service

Om voor Turkije een visum aan te vragen hebt u een geldig identiteitsbewijs nodig dat tenminste zes maanden geldig is. Zonder een geldig paspoort of identiteitsbewijs kunt u geen aanspraak maken op reispapieren voor Turkije, visum inbegrepen. De Turkse overheid heeft dit als voorwaarde gesteld voor er visa worden verstrekt. Als u niet in het bezit van deze documenten bent kan https://www.onlinevisum-turkije.nl/ u geen visum verstrekken voor Turkije. Visum kan dan niet naar u worden opgestuurd. Het is echter wel mogelijk dan bij uw gemeente een aanvraag te doen voor een nieuw reisdocument. Hier kunt u ook een spoedbestelling van maken, vaak tegen betaling. Ook bij https://www.onlinevisum-turkije.nl/ kunt u een spoedaanvraag doen voor papieren die u nodig hebt voor een reis naar Turkije. Visum en overige papieren vallen hier allemaal onder. Turkije bezoeken met een spoedvisum kan zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Het is wel van belang dat u de juiste informatie doorgeeft voor het visum. Men zal u geen visum verstrekken als de gegevens onjuist zijn, of u komt het land niet in als u op het vliegveld aankomt in Turkije. Visum betaald en al, kan niet worden geretourneerd indien u de verkeerde gegevens heeft doorgegeven. Dat is wel het geval als uw visum onverhoopt door de Turkse overheid geweigerd wordt. Dan wordt het bedrag op uw rekening teruggestort. Hebt u vragen over de procedure of de gegevens die u moet aanleveren? Het is altijd mogelijk contact op te nemen bij vragen over uw visum of reizen naar Turkije. Visum, uitleg hierover en andere vragen kunnen worden gesteld per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook is het mogelijk onder veelgestelde vragen op de website te kijken, om te zien of uw vraag er tussen staat. Ook kunt u zich inlezen over het aanvragen van een visum voor Turkije. Visum is doorgaans zonder problemen te regelen voor vakantiegangers. Bovendien is Online Visum-Turkije ervaren met het uitgeven van reisdocumenten zoals een visum voor Turkije, visum voor omliggende landen of verder weg. Turkije is een veel bezocht land en er worden veel visa uitgegeven voor deze bestemming. Als u er op tijd voor zorgt dat u een aanvraag hebt ingediend voor een visum staat niets uw vakantie op een zonnige bestemming in de weg.

Meer van Onlinevisum-turkije.nl

Deel dit bericht :

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.