Woning en Tuin

U kunt uw nieuwe glas online kopen!

woensdag, 14-3-2018  

Is er een voetbal door de ruit gegaan terwijl de kinderen aan het spelen waren? Dat is een heel vervelende situatie maar gelukkig hoeft u er niet veel werk van te hebben om deze situatie goed op te lossen. U kunt namelijk via onze site glas online kopen en daar hoeft u helemaal niet veel moeite voor te doen. Wij kunnen u namelijk van alles soorten voorzien en wij hopen daarom ook dat u een keer in ons aanbod wilt komen kijken. Bij ons het glas online kopen heel eenvoudig; u hoeft namelijk enkel de maten van het glas door te geven en even te kijken welk soort glas u bij ons zou willen bestellen. Wij kunnen u vervolgens laten zien welke soorten u allemaal bij ons kunt kopen. Wij verkopen namelijk ook decoratief glas waar een patroon in gedrukt is. U zult hier precies hetzelfde glas online kopen kunnen als het glas dat bij u thuis gesneuveld is. Wij voorzien u graag van nieuw glas en dat doen wij altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hebben wij u al verteld dat wanneer u bij ons voor meer dan 350 euro besteld, wij uw bestelling altijd gratis bij u thuis afleveren? Kijk daarom vandaag nog even naar ons aanbod om te zien hoe wij u van dienst kunnen zij. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen op onze site Glas-Online-Kopen.nl. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken zodat u niet te lang met een leeg gat in uw woning hoeft te zitten. Ook kunnen wij u natuurlijk van noodramen voorzien zodat u niet met een groot tochtend gat in uw woning zit. Neem daarom vooral snel even contact met ons op om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via Glas-Online-Kopen.nl.

U kunt ook decoratief glas online kopen via onze site

Wanneer het ruitje van uw wc is gesneuveld, is de kans groot dat het hier niet om transparant glas gaat, maar over glas dat voorzien is van een matte laag of glas dat in zijn geheel mat is. Vandaar dat wij u ook dit soort glas kunnen leveren. Wij hebben ook ruiten voor bijvoorbeeld de voordeur. Deze ramen zijn vaak voorzien van een decoratief motiefje en wij hebben in de loop der jaren alle mogelijke motieven in ons assortiment weten op te nemen. Wij hopen daarom dat u een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat u nodig heeft. Bij ons kunt u ook decoratief glas online kopen en wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen om te horen hoe u een ruit moet opmeten. Dat is heel belangrijk om te doen wanneer u bij ons glas online kopen wilt. U moet namelijk met een kleine marge werken en wij raden u daarom ook aan een van onze mensen voor deze nauwkeurige klus te vragen, of om even advies bij ons te komen inwinnen. Op deze manier kan er met het glas online kopen bijna niets mis gaan.

U kunt ook brandvertragend glas bij ons bestellen

Wanneer u graag brandvertragend glas online kopen wilt, kunt u ook een keer een kijkje komen nemen op onze site. Wij helpen u aan het juiste glas en wij kunnen dit uiteraard ook voor u komen zetten. Ook voor:

  • Gelaagd glas
  • Gewapend glas
  • Voorzetramen

Kunt u een kijkje komen nemen in ons uitgebreide assortiment.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.