Financiën en Verzekeringen

Uw salarisadministratie is in goed handen bij Actium

vrijdag, 29-5-2015  

Als salarisadministratie niet uw vakgebied is, dan doet u er waarschijnlijk goed aan om deze uit te besteden. U wilt zich volop kunnen richten op waar u goed in bent. De keuze maken om salarisadministratie wel of niet uit te besteden is één vraag. De volgende vraag is door wie u uw salarisadministratie zult laten uitvoeren. U wilt uw salarisadministratie natuurlijk door een betrouwbaar en ervaren bedrijf laten verzorgen. Wij van Actium weten exact waar u naar op zoek bent. De betrouwbaarheid, ervaring en kennis hebben wij allemaal in huis voor het verzorgen van uw salarisadministratie. Wij weten als geen ander welke regels en wetgevingen er bestaan omtrent administratie en belastingen. Als u kiest om uw salarisadministratie door ons te laten uitvoeren dan kiest u voor een totaalpakket. Dit totaalpakket omvat:

  • salarisafrekeningen
  • journaalposten
  • historische overzichten
  • betaalstaten / bestanden
  • cumulatieve gegevens
  • jaaropgaven

Zoals u leest komt er veel kijken bij salarisadministratie, wat u wellicht zelf ook al wel had bedacht. Twijfel niet langer en laat uw salarisadministratie door Actium regelen.

Heb tijd en energie over door salarisadministratie uit te besteden

Maanden, en misschien wel jaren, heeft u er naar uitgekeken. U hebt er vaak over liggen dromen ’s nachts of zelfs overdag. Het hield u dag in dag uit bezig en u heeft er enthousiast over verteld richting al uw vrienden en familie. Eindelijk heeft u een duidelijke richting in uw leven en kunt u eindelijk doen wat u het liefste doet. De afgelopen jaren heeft u bij diverse werknemers gewerkt, maar dit was het toch niet helemaal voor u. Toch heeft u hier lange tijd gewerkt omdat er nu eenmaal geld binnen moest komen, wat de hoofdzaak was dat u hier werkzaam was. Het idee dat u voor uzelf zou kunnen gaan beginnen leek eerst een eng idee. U heeft zich afgevraagd of u wel een onderneming zou kunnen leiden. U heeft zich de afgelopen tijd goed verdiept in alle regeltjes en wetgevingen en u heeft alle voorbereidingen getroffen om nu daadwerkelijk te kunnen starten. U heeft besloten of u voor een eenmanszaak gaat of toch een besloten vennootschap. De verzekeringen die noodzakelijk zijn voor uw bedrijf heeft u ook al geregeld. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een feit en u bent druk bezig om klanten binnen te halen. Zo op het eerste gezicht heeft u aan alles gedacht. De juwelierszaak die u altijd al wilde hebben lijkt nu dan toch echt heel dichtbij te gaan komen. U weet als geen ander wat er nodig is om een goede juwelier te zijn. Klantvriendelijkheid staat hoog bij u in het vaandel en u heeft alle kennis in huis voor de producten die u verkoopt. Maar hoe zit het eigenlijk met de salarisadministratie? Heeft u hier ook goed over na gedacht? Heeft u de salarisadministratie geheel in eigen handen, of laat u deze uitbesteden? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen voor uw salarisadministratie in eigen handen te houden, maar dit gaat u waarschijnlijk veel tijd en energie kosten. U loopt tegen dingen aan waarvan u niet weet hoe u ze op moet lossen. Het liefst wilt u alles strak voor elkaar hebben en geen problemen krijgen met de Belastingdienst. Ook komt u begrippen tegen waarvan u niet weet wat ze betekenen. Over activa en passiva heeft u wel enige basiskennis maar ook als het gaat om solvabiliteit of consolidatie? Als aankomend juwelier weet u als geen ander dat ieder vak eigen vaktermen heeft. Zo is het ook als het gaat om salarisadministratie. Als u uw salarisadministratie perfect geregeld wilt hebben dan kiest u voor Actium. Zo kunt u uw energie aan andere zaken besteden waar u energie uit put in plaats van dat het u veel energie kost. Had u bedacht om u in het weekend bezig te houden met de salarisadministratie, dan betekent dit dat u iedere dag van de week bezig bent met uw bedrijf. Dat kan prima natuurlijk, maar hoe lekker zou het zijn om de tijd te hebben om er eens even lekker een dagje tussenuit te gaan? Met mooi weer wilt u lekker genieten op een terrasje en lekker bijkletsen met uw vrienden. Dankzij het uitbesteden van de salarisadministratie heeft u hier tijd voor.

Ervaar ook onze goede service

Wij bieden niet alleen onze diensten aan als het gaat om salarisadministratie. Ons aanbod is namelijk erg breed en omvat grof gezegd alles wat administratie en belastingen betreft. Zo kunnen wij u ook alle zorgen uit handen nemen als het gaan om uw belastingaangiften. Dat is ook zoiets waar u waarschijnlijk uw hoofd over zult breken en iedere keer weer iets is waar u tegenop ziet. Ook bieden wij advies bij het aanschaf van boekhoudprogramma’s. Wij weten precies welk boekhoudprogramma geschikt kan zijn voor uw specifieke bedrijfstak. Kijkt u gerust eens op onze website Actium.nl om te zien welke diensten wij nog meer aanbieden en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen. Bent u enthousiast geworden? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen om te kunnen bekijken of wij hét bedrijf voor u zijn waar u mee in zee wilt gaan. Wilt u liever eerst persoonlijk contact met ons hebben dan is dat natuurlijk ook een optie. U vindt ons telefoonnummer op onze website, waar u ook ons e-mailadres vindt. Wij zijn zeer professioneel en uiterst betrouwbaar. Kom dit ook ervaren en neem vandaag nog contact met ons op.

Meer van Actium.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.