Vakantie en Recreatie

Vaccinaties Gambia, alles wat u hierover moet weten

woensdag, 21-9-2016  

thuisvaccinatie - vaccinaties gambiaStel u gaat binnenkort op reis naar Afrika en hebt de Gambiaanse hoofdstad Banjul uitgekozen als vakantiebestemming, dan is het een goed idee om deze vakantie goed voor te bereiden. U gaat niet zomaar even naar Duitsland of Frankrijk, maar echt naar een ander continent. De omstandigheden zijn daar heel anders dan hier bij ons in West-Europa en dit vraagt om enkele voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld de vaccinaties. Gambia is een land waarin diverse ziektes heersen, waar wij westerlingen niet tegen bestand zijn. Daarom is het dus nodig om te zorgen voor de juiste vaccinaties. Gambia is bovendien een oord waar u liever niet in een ziekenhuis wilt belanden, dus daarom is het maar beter om goed ingeënt te zijn. Snapt u uiteraard wel dat dit nodig is, omdat u geen nare ziekte op wilt lopen tijdens uw trip, maar heeft u er beslist geen zin in om hiervoor een bezoek aan een arts in te plannen? Wees dan niet getreurd, want sinds kort kunt u de vaccinaties voor Gambia ook gewoon thuis krijgen. Natuurlijk doet u dit niet zelf, maar gebeurt dit door een erkende specialist. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Maar het prettigste is nog wel dat u er de deur niet voor uit hoeft. En dat scheelt! Misschien hebt u tijdens het inpakken helemaal geen gelegenheid om een afspraak te maken en ergens heen te rijden voor uw vaccinaties. Gambia is echt een streek waar u beslist niet onbeschermd heen moet gaan. En daarom biedt thuisvaccinatie.nl uitkomst! Aarzel daarom ook niet langer en neem snel een kijkje op onze website om meer aan de weet te komen. Ook in de rest van deze tekst vindt u meer informatie.

Vaccinaties Gambia komen naar u toe

Het leuke van de firma Thuisvaccinatie is dat u niet naar de vaccinaties voor Gambia toe hoeft te gaan, maar dat ze naar u toe komen. Een erkende arts komt gewoon bij u thuis. Zodat u in uw vertrouwde omgeving ingeënt kunt worden. Wel zo makkelijk natuurlijk! Bovendien is het fijn dat wij niet alleen door de week werken, maar ook in het weekend. Ook dat is een voordeel. Want veel mensen hebben juist gedurende de werkweek geen tijd om langs te komen voor vaccinaties. Gambia kent de volgende inentingen:

  • Gele koorts
  • DTP
  • Hepatitis A

Toch is het goed om te weten dat de gele koorts vaccinatie niet verplicht is. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze site thuisvaccinatie.nl. Voorts heeft u nog een cholerastempel nodig, waaruit blijkt dat u geen cholera heeft en u dus gewoon gezond bent. Dit is nodig om het land binnen te komen. Verder is in de categorie vaccinaties Gambia de BMR-vaccinatie nog van belang indien u geen mazelen heeft gehad of er nooit tegen bent gevaccineerd.

Heeft u nog vragen aan ons team?

Na het lezen van deze tekst weet u inmiddels al een heleboel over vaccinaties Gambia. Toch kan het nog zijn dat u met vragen bent blijven zitten. Wij kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat thuis vaccinaties voor Gambia krijgen niet duurder is dan bij de GGD. Voor overige vragen raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door ons even te bellen. Ook kunt u ons een mailtje sturen, met daarin uw vraag over de vaccinaties Gambia. Voorts kunt u via onze website direct al een afspraak maken, als u al zeker bent van uw zaak. Wel zo makkelijk! Wij helpen u graag bij Thuisvaccinatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.