Ondernemers en Particulieren

Veel informatie over Jack Veldman

woensdag, 14-9-2016  

ondernemerslijst - jack veldmanHet vinden van informatie over ondernemers kan af en toe best lastig zijn. Voor elke ondernemer is bekendheid belangrijk om nieuwe contacten op te kunnen doen en een groter netwerk te creëren. Op de website ondernemerslijst.nl is het mogelijk om veel informatie te vinden over een uiteenlopende groep ondernemers. Of u nu iemand zoekt in de zorgsector, of juist in de wereld van technologie, veel ondernemers hebben een profiel op deze website. Zo ook Jack Veldman. Hij is directeur van Archeon en dus een belangrijk persoon in de wereld van erfgoed en musea. Onder het kopje recreatie is zijn profiel te bekijken en hier is ook wat meer informatie over Jack Veldman zelf te vinden. Veldman werd geboren in Bussem in 1957 en ging na zijn middelbare opleiding de Hogere Hotelschool volgen in Maastricht. Hier werd hij actief bij commissies en bij de vereniging waar hij lid van was geworden. Na enkele jaren werd Jack Veldman zelfs voorzitter van de vereniging en deed hij hier dus zijn eerste bestuurservaring op. Deze informatie is handig voor iedereen die een goed beeld van deze man wil schetsen. De website ondernemerslijst.nl biedt dan ook veel voordeel:

  • Veel goede profielschetsen van ondernemers
  • Veel aanmeldingen van ondernemers uit uiteenlopende vakgebieden
  • Duidelijke en actuele informatie

Door de verschillende profielen goed door te nemen weet u vaak snel met wie u eventueel zaken kunt doen of wie in uw netwerk handig is om aan te spreken. Ook over de carrière van Jack Veldman is veel informatie te vinden. U kunt bijvoorbeeld lezen over zijn reis naar Australië na zijn studie en hoe hij steeds verder klom binnen het hotelwezen nadat hij weer was teruggekeerd in Nederland. Een interessante loopbaan. Na vele jaren bij attractiepark Duinrell te hebben gewerkt werd Jack Veldman directeur van Museumpark Archeon. Dit doet hij al vele jaren met plezier.

Net als Jack Veldman een profiel aanmaken

Bent u zelf ondernemer en wilt u net zoals Jack Veldman een mooi profiel aanmaken? Dan kan dat door u aan te melden via de website. U leest dan precies wat u moet doen, van het insturen van een goede foto tot een mooie tekst waarin u vertelt over uzelf en over uw baan. Het gaat dan zowel om hetgeen u al gedaan hebt als waar u op dit moment mee bezig bent. Op deze manier kunnen veel mensen een goede indruk krijgen van uw werkzaamheden en als ondernemer is het altijd goed om veel van u te laten horen. Vaak is het namelijk zo dat u valt en staat bij uw netwerk. Een goed netwerk en goede samenwerkingsverbanden of veel klanten is van groot belang. Door op te vallen met een goed profiel is het veel makkelijker om snel een beter netwerk op te bouwen in de sector waarin u werkt. Hierbij kunt u ook informatie geven over uw bedrijf of over het bedrijf waarvoor u werkt. Jack Veldman heeft dit bijvoorbeeld voor het Archeon gedaan. Het is een mooie plek voor promotie voor zowel uzelf als voor het bedrijf.

Gemakkelijk zoeken naar personen

Wanneer u op zoek bent naar een speciale ondernemer is het handig om via de zoekfunctie meteen op het juiste profiel uit te komen. Hierdoor hoeft u nooit lang te zoeken en kunt u gemakkelijk en snel de informatie lezen waar u voor gekomen bent. Zorg dus zeker voor een snelle aanmelding via de website en u zult er zeker geen spijt van krijgen. Het is een goede manier om veel te lezen over andere ondernemers en uzelf ook op de kaart te zetten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.