Cursus en Opleidingen

Vind de e learning die jou verder brengt

zondag, 1-1-2017  

edubookers - e learning

Wil jij verder groeien op persoonlijk of zakelijk gebied? Dan is een e learning misschien wel iets voor jou! Dit is de ideale vorm van training voor alle mensen die er geen tijd voor hebben om nog fulltime naar school te gaan. Met e learning kun je zelf thuis in je eigen tempo de studiestof tot je nemen. Natuurlijk is het mogelijk om bij verschillende cursussen een erkend examen af te leggen. Je krijgt dus wel de erkenning voor de opleiding die je hebt gevolgd, zonder hiervoor weer jarenlang naar school te hoeven gaan. Weet jij niet precies voor welke e learning je moet gaan? Dan ben je op de website Edubookers.com aan het juiste adres. Hier hebben ze een breed aanbod van uiteenlopende cursussen binnen verschillende vakgebieden. Hier vind je dus zeker wel iets dat aansluit op jouw interesses en vakgebied. Je vindt en boekt de training in een aantal eenvoudige stappen.

  • Vind de training door jouw interesses in te vullen
  • Je boekt snel de training
  • Je krijgt een bevestigingsemail en bent klaar om te beginnen
  • Aan het einde van de training vul je een evaluatie in

Wanneer je naar de website Edubookers.com gaat om jouw e learning te vinden, dan zie je direct de zoekbalk waar je jouw zoektermen in kunt vinden. Werk je bijvoorbeeld in marketing en woon je in de buurt van Utrecht? Vul dan simpelweg ‘marketing’ en ‘Utrecht’ in. Aan de hand hiervan gaat de zoekmachine dan voor je op zoek naar alles wat hierbij past en je hebt een lange lijst van opleidingen waar je uit kunt kiezen.

E learning of Incompany

Je kunt bij Edubookers.com zowel kiezen voor e learning als incompany. De e learning houdt over het algemeen in dat je zelf thuis aan de slag gaat en zelf later bekijkt hoe je deze toepast. De incompany trainingen zijn erop gericht om binnen bedrijven zelf gegeven te worden en vaak nemen meerdere mensen binnen hetzelfde bedrijf deel aan de training. Om bij het voorbeeld van marketing te blijven, dit kan dus de hele afdeling marketing zijn die een opfriscursus doet. Of misschien gaat jullie bedrijf vernieuwen en komt er een heel nieuw aspect bij jullie werkzaamheden kijken. Dan kan een goede e learning of een incompany cursus jullie een heel eind op weg helpen. Omdat er zoveel aanbod op de website Edubookers.com staat, is het bijna onmogelijk om hier geen keuze uit te kunnen maken. Wil jij jouw kennis op jouw vakgebied verdiepen? Neem dan vandaag nog een kijkje in de database en kies de e learning uit die het beste bij jou past.

E learning betalen

Het volgen van een online cursus vraagt natuurlijk om de nodige discipline. Je zult tenslotte jezelf aan het werk moeten zetten. Wanneer je dit niet doet heb je alleen jezelf hiermee. Wel zijn de meeste cursussen zo opgezet dat je regelmatig met een docent incheckt om te kijken hoe je ervoor staat. Dit kan dus een goede stok achter de deur zijn. Kies je voor een e learning? Dan kun je er tijdens het betalingsproces voor kiezen of je deze zelf betaalt of dat je werkgever dit doet. Het is voor je werkgever natuurlijk een aanwinst als jij meer kennis opdoet, want dit reflecteert ook op de taken die je op een dagelijkse wijze hier uitvoert. Het is dus zeker niet raar dat je je baas laat betalen voor de cursus die jij volgt. Wil je hier meer over weten? Kijk dan vandaag nog op de website van Edu bookers en maak je keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.