Cursus en Opleidingen

Volg een cursus online marketing

woensdag, 25-1-2017  

Waar het een aantal jaar geleden allemaal nog om de offline marketing ging, draait het nu allemaal om de online marketing. Voor bedrijven is dit helemaal belangrijk, maar ook als particulier kun je hier je voordeel mee opdoen. Neem als voorbeeld het vinden van een baan. Wanneer je ergens gesolliciteerd hebt en je wordt uitgenodigd op gesprek dan kun je er vanuit gaan dat ze je online zullen opzoeken. Je kunt jezelf op die manier dus heel erg goed verkopen door hier de juiste dingen neer te zetten. Je kunt bijvoorbeeld een eigen website maken waarop je jezelf op de juiste manier presenteert, maar ook een goede aanwezigheid op de verschillende social media die tegenwoordig gebruikt worden kan zeker geen kwaad. Wil jij hier meer over weten en met name als bedrijf ook echt mee aan de slag gaan? Volg dan een cursus online marketing bij Saxion.

  • Basis cursus
  • Advanced cursus
  • Studieroute

Wil je je echt gaan verdiepen in online marketing en hier je beroep van maken? Dan is de studieroute de beste keuze voor jou. Hierin leer je in 4 jaar tijd alles wat te maken heeft met online marketing. Daarna ben jij er klaar voor om het uit te voeren in je beroep. Heb je al een goede basiskennis van marketing en wil je je specialiseren in online marketing? Of wil je het bijvoorbeeld gaan gebruiken binnen je eigen bedrijf? Kies dan voor de cursus online marketing bij Saxion. Je hebt de basis cursus en de advanced cursus.

Leer meer tijdens de cursus online marketing

Wanneer je kiest voor het volgen van een cursus online marketing dan is het natuurlijk belangrijk dat je hier zoveel mogelijk uit kunt halen. Dit begint al bij het kiezen van de specifieke cursus online marketing die jij gaat volgen. Begin niet aan de advanced cursus als je nog nooit een basis cursus hebt gevolgd. Zelfs als je een achtergrond in marketing hebt, kan dit toch niet voldoende zijn om de lesstof die je wordt aangeboden in de advanced cursus helemaal te kunnen volgen. Begin dus bij het begin en ga voor de basis cursus. Hierin word je alles verteld wat je moet weten over online marketing, maar ook enkele basistechnieken binnen de algemene marketing komen hier aan bod. In 12 weken tijd word jij klaargestoomd tot een marketingtalent. Je leert hoe je je website kunt optimaliseren voor Google, hoe je advertentiecampagnes opzet, het onderhouden van Google Adwords en hoe je een webanalyse uitvoert. Dit zijn allemaal zeer belangrijke punten binnen de online marketing, dus natuurlijk komen deze aan bod tijdens de cursus.

Uitstekende docenten voor de cursus online marketing

Er zijn misschien wel honderden cursussen op dit gebied door heel Nederland heen, maar dat betekent zeker nog niet dat al deze cursussen ook van een goede kwaliteit zijn. Bij Saxion vinden ze dit een van de belangrijkste punten van de cursus online marketing. Deze is dan ook tot in de puntjes verzorgd en dat begint bij de zeer ervaren docent die jij voor de klas krijgt. Rick Schlepers heeft zelf een online marketing bureau waarmee hij zowel kleine bedrijven als grote multinationals van dienst is. Hij weet dus alle ins en outs op dit gebied en kan je hier alles over vertellen. Je krijgt bij de cursus online marketing dus ook niet alleen theorie voorgeschoteld, maar ook krijg je een hoop praktijkervaringen waarmee de stof direct een stuk duidelijker wordt. Schrijf je dus vandaag nog in voor de cursus online marketing en leer alles wat je weten moet op dit gebied om er mee aan de slag te gaan. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.