Marketing en Promotiemateriaal

Voordelig flyers laten drukken

dinsdag, 27-9-2016  

zogedrukt - Flyers drukkenWanneer u promotie wilt maken voor een leuke activiteit die u organiseert of voor een festival of bijeenkomst, dan wilt u natuurlijk zo goed mogelijk aan promotie doen. Door de verspreiding van promotiemateriaal kunt u een veel groter publiek bereiken dan wanneer u dit niet zou doen. Promotiemateriaal kan bijvoorbeeld bestaan uit flyers. Deze dunne velletjes papier kunt u vervolgens overal in de omgeving verspreiden en uit laten delen, zodat veel mensen op de hoogte zijn van hetgeen u organiseert. Het is natuurlijk belangrijk dat er bezoekers komen en daarom kunt u het beste goede flyers laten drukken. Flyers laten drukken kan heel voordelig en het is dus zeker niet zo dat u veel geld kwijt bent met de drukkosten. Bij zogedrukt.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om goedkoop uw flyers te maken. U kunt helemaal zelf kiezen voor een ontwerp en dit wordt dan helemaal naar uw wensen op het papier aangebracht. Flyers laten drukken kan dus ook zeker in kleur zonder enige moeite. Gaat u bijvoorbeeld een tentoonstelling organiseren? Dan is het leuk om een mooi schilderij af te beelden op de voorkant van de flyer. Hierdoor ziet iedereen meteen wat voor soort werk er komt te hangen. U zult op deze manier veel meer enthousiaste bezoekers kunnen verwachten. Flyers laten drukken bij zogedrukt.nl heeft veel voordeel:

  • Heel voordelig door automatisering
  • Veel mogelijkheden zoals papiersoort en formaat
  • Heel snel bij u thuis geleverd

Door deze voordelen is het heel verstandig om hier naartoe te gaan met uw ontwerp. U kunt van te voren precies aangeven hoe u de flyers laat drukken. Kijk bijvoorbeeld eerst even naar de mogelijkheden op het gebied van afmetingen. Een flyer is meestal het formaat van een A5 velletje, maar kan daar natuurlijk ook van afwijken. U kunt helemaal zelf beslissen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden op het gebied van afwerking, papiersoort en het gewicht oftewel de dikte van de flyers.

Snel flyers laten drukken

Snel flyers laten drukken kan gemakkelijk bij zogedrukt.nl. Wilt u graag wat meer stevige flyers? Dan kunt u gemakkelijk kiezen voor een wat dikkere papiersoort. Hierdoor kunt u zonder problemen zelf aangeven wat het uiteindelijke resultaat moet zijn. Ook de afwerking en de kleuren zijn uiteraard helemaal op uw wensen af te stemmen. Wanneer u niet goed kunt vinden waar u naar op zoek bent is het verstandig om eerst even contact op te nemen. Hierdoor weet u zeker wat de mogelijkheden zijn en kunt u snel kijken naar wat precies bij u past. Voor een tentoonstelling kan het bijvoorbeeld handig zijn om wat extra informatie op de achterkant van de flyer te drukken. Flyers laten drukken kan namelijk ook met een voor- en een achterkant. Hierdoor kunt u op de voorkant een prachtig ontwerp plaatsen en bijvoorbeeld de naam van de activiteit en op de achterkant wat meer informatie geven. Bijvoorbeeld de tijden dat de locatie bezocht kan worden en op welke dagen er wat te doen is. Een programma met veel tekst kunt u beter niet aan de voorzijde plaatsen, omdat dat afleidt van een logo, slogan of mooi ontwerp dat speciaal voor de tentoonstelling of activiteit gemaakt is.

Een offerte aanvragen

U kunt gemakkelijk en snel een goede offerte aanvragen die helemaal op maat is samengesteld. Kijk hiervoor vooral even op de website, zodat u zeker weet waar u moet zijn om een goede offerte aan te vragen. U krijgt dan snel een prijsopgave toegestuurd, waardoor u van te voren al kunt zien dat de prijzen om flyers te laten drukken heel laag zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.